Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aktivní dovolená na Šumavě: rodinný hotel s polopenzí či plnou penzí

Hotel Vintíř Hartmanice Šumava (mapa) 118 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klára

Dobrý den, měla bych dva dotazy. Ráda bych se zeptala, jaké máte snídaně? Někde uvádíte bufetové a jinde servírované. A dále bych se chtěla zeptat, jestli máte dvoulůžkový pokoj i s vanou? Předem děkuji.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, veškeré pokoje mají pouze sprchový kout. Snídaně probíhají částečně bufetovou formou a částečně servírováním vzhledem k hygienickým podmínkám. Hotel Vintíř.

Radomír Zubek

Dobrý den, když tedy máte restauraci pro veřejnost uzavřenu, pro ubytované hosty bude otevřena (ve smyslu že si během dne či večer mohu objednat něco k pití, případně k obědu)? Děkuji za odpověď.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, ano, můžete si objednat oběd, případně konzumovat nápoje během dne, jen je třeba nahlásit při příjezdu nebo den předem abychom s tím počítali. Večer je restaurace pro ubytované hosty oteřena do 22.00 hodin.
Hotel Vintíř.

Blanka Tučková

Dobrý den, je u vás možné dobíjet elektrokola. Rádi bychom s manželem dorazili koncem dubna.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý večer, baterii z elektrokola si můžete nabíjet na pokoji. V kolárně bohužel zásuvka není. Hotel Vintíř.

Petra Kupková

Moc děkuji za odpověď. Píšete, že je to „nyní možné“, možná se ptám hloupě, ale bude to možné i v létě? V červenci chceme kupovat pobyt u vás....... děkuji 😊

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, na to Vám úplně odpovědět neumíme. Momentálně se nechystáme na znovuotevření restaurace, možná v létě ano, ale pouze na víkendy a do večeří. Od rána určitě ne. Dá se tedy předpokládat, že by terasa měla být pro ubytované hosty volná. Nemůžeme stoprocentně garantovat :-). Hotel Vintíř.

Petra Kupková

Dobrý den, prosím máte i venkovní posezení s možností vzít snídani/večeři takhle ven? Děkuji

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, ano, toto je nyní možné. Momentálně máme v provozo pouze hotel a hotelové služby. Veřejná restaurace v provozu není a hosté hotelu mohou tedy využít terasu restaurace k posezení kdykoliv během konzumace. Hotel Vintíř.

Katka Vintrichova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaký druh snidani máte.dekuji.chtely by jsme přijet dvě v cervenci. 12.7.-16.7.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý večer, snídaně máme částečně servírované z hygienických důvodů. Jinak je v nabídce asi vše klasické. Mléčné výrobky, pečivo sladné, slané, salány, šunky, zelenina, cereálie, vejce, párky ......... Hotel Vintíř.

Holomčíková Marcela

Dobrý den jsme čtyř členná rodina s pejskem malého plemene a rádi by jsme si rezervovali termín na vašem hotelu 25.- 28. srpna. Manžel je celiak nesmí lepek. Je možné u vás bezlepkové stravování? Děkuji Holomčíková

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den paní Holomčíková, bezlepkové diety běžně poskytujeme a také ubytování 4 členné rodiny s pejskem není problém. Ve Vámi poptávaném termíny máme volné ubytovací kapacity. Můžete si zakoupit pobyt na daný termín. Děti a pejska budete hradit na místě. Vše prosíme uveďte do poznámky pro ubytovatele. Hotel Vintíř.

Olga Zámečníčková

Dobrý den,
jsme 3 manželské páry a máme zájem o ubytování v termínu 11.9-
17.9 2022 Jednalo by se o 3 dvoulůžkové pokoje. Ale jeden pár, zatím nemá 100% jistotu, že pojede. Jaká je možnost,že v tomto termínu bude 1 pokoj volný. Děkuji za zprávu.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý večer, momentálně je ve Vámi poptávaném termínu dostatek volných pokojů. Doporučujeme zakoupit dva ze tří pokojů nyní a další pokoj pouze písemně zarezervovat přímo u nás na vintirhartmanice@email.cz. Poté pouze zakoupíte otevřený voucher bez rezervace a my Vám voucher uplatníme. Rezervace čekající u nás může být i několik měsíců. Hotel Vintíř.

Gabriela Pleskotová

Dobrý den, jaká by byla cena v sprnu za 2 děti (10, 9 let) na 7 nocí. Děkuji

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý večer, celková cena za dvě děi do 15ti let na 7 nocí bude 7.000,– Kč. Je to to cena pobytu s polopenzí. Hotel Vintíř.

Vladěna Šmejkalová

Dobrý den,
rádi bychom se ubytovali 3 dospělé osoby, jak je to s 3.osobou na pokoji a jaká je cena.
Děkuji Šmejkalová

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, třetí osoba na pokoji se doplácí na místě a částka doplatku je stejná jako polovina ceny zakoupeného voucheru.
Hotel Vintíř.

Jitka Aubrechtová

Dobrý den,
kam u Vás nejblíže na běžky? Děkuji

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, nyní jsou to vyšší polohy jako je Modrava, Kvilda, Gerlova Huť, Špičák atd. U nás momentálně sníh není. Hotel Vintíř

Petra

Dobrý den. Jak je prosím daleko lyžařský vlek? Děkuji.

Hotel Vintíř Hartmanice

Z důvodu nepříznivých sněhových podmínek je lyžařský areál Hartmanice mimo provoz. Nejbližší areál v provozu jsou Kašperské hory, cca 10 km daleko. Případně je možné využít další lyžařské areály v okolí Železné Rudy. Hotel Vintíř.

Marie Karhanová

Je možnost sebou maleho psa?Dekuji.

Hotel Vintíř Hartmanice

Dobrý den, ano, pejsky všech ras bereme k ubytování. Na místě budete hradit poplatek. Při rezervaci prosíme uveďte o jaké plemeno pejska se jedná. Děkujeme, hotel Vintíř.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru