Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pro redukci obvodu: 25 nebo 45 minut kavitace vč. lymfodrenáže

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wellness Atrium

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Bye! Addio! Tschüss! Pa! Au revoir! Je jedno, jakým jazykem, ale řekněte celulitidě a špíčkům konečně sbohem!

V boji proti těmto kosmetickým i zdravotním nepříjemnostem vám pomůžou ve Wellness Atrium.

Kavitace

Kavitace je neinvazivní liposukce ultrazvukem, která je založena na působení nízkofrekvenčního ultrazvuku. Ultrazvukové vlny vytváří bubliny, které postupně rostou, rozbíjejí se a uvolňují nárazové vlny a energii ve formě tepla. Tukové buňky nejsou schopny odolat vibracím a efekt kavitace je prolomí bez zasažení nervové a vaskulární tkáně.

Klienti mají dobré výsledky s redukcí obvodu již po prvním ošetření. Další ošetření jsou doporučena pro viditelnější snížení tuku a redukci obvodu. Po ošetření se nedoporučuje jíst potraviny s vysokým obsahem cukrů a tuků a pít alkohol. Naopak je doporučeno pít velké množství vody a následně absolvovat lymfatickou masáž na podporu efektu.

Ultrazvukové vlny odbourávají přebytečnou tukovou tkáň přesně tam, kde je to potřeba. Odbouraný tuk je pak přirozeně odveden lymfatickými a močovými cestami ven z těla. Tím pádem je důležité mít lymfatický systém co nejaktivnější, aktivujeme ho přístrojovou lymfatickou masáží, kterou doporučujeme hned po kavitaci a pitným režimem. Efekt je trvalý a tuk se již zpátky do tkáně nevrací.

Již při první proceduře kavitace se dosahuje skvělých výsledků, obvykle úbytku 2–3 cm na obvodu. Podle klinických studií je kavitace bezpečná a účinný způsob odbourávání tuků. Po několika ošetření se dosahují podobné výsledky, jako při klasické liposukci. Po jednom ošetření uvidí výsledek, ale samozřejmě se doporučuje více ošetření. Další ošetření je možné nejdříve za 2 týdny. Někde uvádí týden, někde 10 dnů, ale jde o to, že to by tam ještě stále mohl být uvolněný tuk, který čeká na to, aby mohl jít z těla ven, takže pokud bychom odbourali další, nemá volnou cestu ven a efekt by nebyl takový, jaký může být.

Přístrojová lymfodrenáž

Při lymfodrenáži přístrojem PNEUVEN dochází k přerušované kompresi končetin a vytváření tlakové vlny. Speciální návleky se v pravidelných intervalech naplňují a vyfukují a jemným tlakem masírují spodní část těla. Je tak stimulován lymfatický a žilní systém a vaše tělo se krásně pročistí. Jedná se o velmi prospěšnou léčebnou masáž lymfatických cest, která odvádí toxické látky a přebytečnou vodu z těla. Přístrojová lymfatická masáž je navíc skvělým pomocníkem v boji proti celulitidě

Nahoru