Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Komplexní péče o vaše nehty. Vyberte si klasickou manikúru, japonskou manikúru P-shine, modeláž gelových nehtů nebo mokrou pedikúru do sandálů!

4,3 / 5 Nehtíky-Solárium Ahava Liberec  (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea

Hezký den, mám dotaz… koukala jsem, že Vaše služby již zakoupilo přes 76 zákazníků.. je šance, že kdybych si koupila voucher na mokrou pedikůru, že bych se mohla objednat do konce června? nebo již máte do konce červa plnou kapacitu objednání… děkuji Andrea

Nehtiky - Solarium Ahava

Dobrý den, určitě bychom to ještě do konce června stihli. Klidně se můžeme zítra domluvit na termínu. Děkuji a přeji pěkný zbytek dne. Monika

Petra

Dobrý den, u modeláže gelových nehtů uvádíte kromě jiného kontraindikace: těhotenství a poruchy štítné žlázy. To mně celkem zaskočilo, jelikož mám sníženou funkci štítné žlázi a gelové nehty si nechávám aplikovat již asi 3 roky a doteď mne nikdo na to neupozornil ani jsem o tom nikde nečetla. Můžete mi prosím k tomu napsat bližší info, z jakého důvodu atd. Děkuji za odpověď.

Nehtíky - Solárium Ahava

Dobrý den, ono se říká že nehty jsou zrcadlem našeho zdraví a tak veškeré problémy jak zdravotní tak psychické se v těch nechtech odráží. To znamená že pokud je něco špatně se štítnou žlázou je možné že gelové nehty nedrží a po 14 dnech se můžou postupně odloupnout. Mám paní která má štítnou žlázu odoperovanou a gel normálně drží. Pak jsem měla paní, která má jako Vy sníženou funkci a do dvou týdnu je měla všechny dole. To samé s těhotenstvím, je to velká změna v hormonech a to by se mohlo na nehtech odrazit. Třeba moje sestřička nemá ani jednu z kontraindikací a chodí na akryl, protože gel jí také nedrží. Není to samozřejmě podmínkou, ale ve většině případů se to stává. Pokud již tři roky chodíte na gelové nehty (není to akryl) a vydrží tři až čtyři týdny tak je to jen dobře pro Vás.Děkuji za Vaši odpověď a přeji pěkný den.

Zdeňka Jislová

Dobrý den, jaká je prosím následná cena při doplňování gelových nehtů? Děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, cena je 450 Kč.

Díky za Váš dotaz a hezký zbytek dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru