Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia: extrémní horské dráhy, kolotoče, show i 7D kino

4,6 / 5 Cestovní kancelář CK2 Zátor - Polsko (mapa) 74 prodejů

Hodnocení podniku Cestovní kancelář CK2

4,6 799×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Doprava 4,5
89.876%
Program 4,6
91.54%
Ubytování 3,9
78.62%
Průvodce 4,6
91.678%

Filtry
Recenze zákazníků

Děti byly nadšené… díky deštivému počasí krátké fronty a stihly spoustu atrakcí

Problém s dopravou… nehoda…ale za to asi vinit nikoho nelze, hlavně, že se nikomu nic nestalo…
CK dokonce nabídka výlet znovu zdarma 🙃

Hodnoceno: 24. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

všechno

průvodkyně

Hodnoceno: 30. srpna 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Park Energylandia je opravdu úžasný, velký s bohatým výběrem různých atrakcí pro malé i velké. Zaměstnanci parku jsou moc milí a vstřícní. V době návštěvy parku se strhnul silný déšť, vítr a bouřka, atrakce přestaly jezdit(nevím zda jen některé nebo všechny) a zaměstnanci nám umožnili schovat se v jejich restauraci, usušit se a přečkat nepříznivé počasí aniž bychom si museli něco objednat. Strávila jsem v restauraci 6h, to je polovina času, který byl vyhrazen k návštěvě parku. Pršelo i potom, ale méně a bouřka ustala, tak bylo možné pokračovat.
Musím pochválit pana průvodce i pana řidiče, díky nim první část zájezdu proběhla příjemně a bez problémů a i část cesty zpět. Zvlášt oceňuji, že byl pan průvodce přítomen po celý zájezd a řešil problémy, které při minulém zájezdu museli řešit sami cestující. Také bylo velmi příjemné, že jsme k parku přijeli s hodinovým předstihem a mohli vidět představení při otevření parku, což se minule nezadařilo.

Chtěla jsem opětovnou nehodu přejít pár slovy a moc to nerozvádět, jak jsem udělala minule, protože to je nečekaná událost, nehody se stávají a nám jako cestujícím se ani při jedné nehodě nic nestalo. Naštěstí.
Ale musím reagovat na osočení ze strany CK2 u recenze paní Elizabeth. Píšete, že jsem si něco poupravila. Nevím o co se jedná a můžete se zeptat spolucestujících z prvního zájezdu, jestli mají jiný názor. V autobusu jsme ho měli shodný. Píšete, že se při první nehodě nic nestalo a proto mohl autobus pokračovat dál. Nechci se rozepisovat podrobně, poněvadž se to událo mezi řidičem a policií a u toho jsem nebyla. Pravdou je, že autobus při tom lehkém opření do svodidel, jak to nazýváte, přišel o blatník a dva plechy na boku autobusu a měl prasklé přední sklo. Proto jsme se všichni divili, že byl puštěn k další cca 30–40 km jízdě. Nemusím psát s jakým strachem jsme tuto část absolvovali.
K tomu jak jste napsal, že jsem chtěla tento druhý zájezd bezplatně zrušit. Zájezd jsem chtěla absolvovat, jinak bych se asi po první zkušenosti znovu nepřihlásila, ale ptala jsem se na možnost přeložení na jiný termín, až bude lepší předpověď počasí, než byla teď a to silný déšť po obě cesty a silný déšť po celou návštěvu parku, včetně bouřky po celé odpoledne a večer. Očekávala jsem, že v takovém počasí budou atrakce uzavřené, tudíž by návštěva parku byla pro všechny účastníky bezpředmětná. A ano, připouštím, že jsem se po předchozí zkušenosti s vaším autobusem a navíc v silném dešti bála, to je snad pochopitelné. Napsali jste mi, že se zájezd koná za každého počasí. Přesto jsem se rozhodovala zda zájezd absolvuji především z obavy o své zdraví. Peníze by samozřejmě propadly, s tím jsem počítala. Předpověď se vyplnila pouze z větší části, první tři hodiny z 12h pobytu bylo slunečno a bez deště, za co jsem ráda. To, že jsem opět i po nehodě jela s vámi neznamená, že bych se nebála a bylo vše v pořádku, pouze tam jiná cestovka zájezd nepořádá. Kdybych měla na výběr, tak si vyberu jinou. Jsem moc ráda, že se obě nehody obešly bez zranění a všichni dojeli v pořádku domů. Zpoždění několik hodin je to nejmenší. Přesto všechno, jsem ráda, že jsem mohla jet do parku znovu, ale nejvíc mě mrzí, že zde uvádíte nepravdy jen abyste vypadali lépe. Držím palce účastníkům dalšího zájezdu.

Hodnoceno: 2. srpna 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Cesta tam bez problému, park byl skvělý. AVŠAK

Na cestě zpátky jsme přišli o kola na polské dálnici. Jedno uletělo a druhému píchla guma. Řidič vozidla naštěstí i v dešti skvěle zareagoval, a nebýt jeho by se to bez úrazu či nečeho horšího neobešlo. Autobus se zdá neměl být v tomto stavu na silnici. Průvodce zájezdu se s úsilím snažil nás z Polska ve 2 ráno dostat, a vřele mu děkuji za jeho úsilí.
Po konverzaci s jednou spolupasažérkou to nebylo poprvé co autobus po cestě s CK2 havaroval.
Prosím, dávejte pozor na stav autobusu, do kterého s touto kanceláří nastupujete, opravdu mohlo jít i o ztrátu života kvůli vadnému kolu.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 31. července 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia

Krásný velký park, ani se to nestihne za den projít.

Nehoda autobusu na zpáteční cestě.

Hodnoceno: 17. července 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Celodenní výlet do zábavního parku Energylandia
Nahoru