Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační pobyt 10 min. chůze od oblíbených termálů v Sárváru s polopenzí

4,0 / 5 Hotel Wolf*** Sárvár - Maďarsko (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Birková

dobrý den dítě se platí až na místě ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, příplatek za dítě se platí na místě (v případě, že je voucher zakoupen pro 2 osoby a min. 1 dítě, jelikož je voucher určený pro 2 osoby). 2 děti do 5,9 let s polopenzí a bez vstupů do lázní jsou zdarma, za děti od 6 do 11,9 let s polopenzí (na přistýlce bez vstupu do lázní) se platí příplatek 7.000 HUF (cca 19,5€)/noc a za děti od 12 let s polopenzí (na přistýlce bez vstupu do lázní) je účtován příplatek 9.000 HUF (cca 125€)/noc. Přeji pěkný zbytek dne, Katka :)

Jana Ševčíková

NABÍDKA DALŠÍ NOCI ZA 1111,–kč JE TAKÉ S POLOPENZÍ???DĚ­KUJI JANA

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkujeme za Váš dotaz. Co se týče příplatků za noc navíc, doporučuji Vám kontaktovat přímo hotel (info@wolfhotel.hu, +36 95 320 460). Domluva probíhá v cizím jazyce. Pokud máte v tomto ohledu s rezervací problémy, rádi Vám pomůžeme. Zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem a dotazem na náš kontaktní formulář. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Martin VEYR

Dobrý den. Dá se prosím někde předem při objednání s termínem domluvit pokoj s oddělenýma postelema? Nikde to tam v nabídce nevidím (možná jsem přehlédl). Děkuji. M.V.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine :)
hotel u dvoulůžkových pokojů nabízí i pokoje s oddělenými postelemi. Doporučuji tak vaši žádost napsat do poznámky při rezervaci. Hotel Vám jistě vyjde vstříc v rámci svých kapacit.
Pěkný den :)

Jana Sevcikova

Dají se dva vouchery spojit???dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkuji Vám za dotaz. Záleží na dostupných kapacitách a na domluvě s hotelem. Doporučím Vám, kontaktovat přímo hotel a domluvit se individuálně. S Přáním krásného dne, Karel

Klára

A ještě se chci zeptat pokud si vezmu pro 3 leté dítě cestovní postýlku, je to možné?? Vejde se do prostoru? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro. Podařilo se mi spojit s poskytovatelem a cestovní postýlku lze vzít s sebou. :) S přáním krásného dne, Karel

Klára

Dobrý den, chci se zeptat když pojedeme s dítětem věk 3 roky kde bude spát? Má nárok na lůžko?? Je psáno polopenze pro děti do 5,9 zdarma ale co ubytování?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, dítě do 5,9 let spí s rodiči na posteli. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Lucie B.

Dobrý den,
můžeme nabídku využít, pokud jsme rodina se 2 dětmi (4 a 6 let)? Kolik voucherů bychom museli koupit?

Děkuji za odpověď,
 Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, nemusíte zakoupit 2 vouchery, jak je uvedeno v sekci Děti: 2 děti do 5,9 let s polopenzí a bez vstupů do lázní mají ubytování: zdarma. A děti od 6 do 11,9 let s polopenzí (na přistýlce bez vstupu do lázní) jsou ubytovány za příplatek: 7.000 HUF (cca 19,5€)/noc. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru