Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zuby jako perly: Air Flow čištění zubů, dentální hygiena i šetrné bělení

4,4 / 5 Medical Help Praha  (mapa) 408 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dagmar Rejnkova

Dobrý den , před 6 dny jsem si koupila woucher. Rezervace nešla odeslat. Napsala jsem email, nikdo neodpovedel. Zkoušela jsem telefonovat na zde uvedené tel.cislo, nikdo tel.nebere. Chci woucher stornovat, podle mne je to absolutně neschopná firma. Když nestíhá, proč inzeruje. Jak se prosím provede storno? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, mrzí mě, co se stalo a pokusím se tuto situaci co nejlépe vyřešit a pomoci Vám :) Voucher je možné v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Celou situaci prověřím a co nejdříve se Vám ozvu na e-mail. Děkuji za strpení a přeji pěkný zbytek dne, Katka :)

Dagmar Rejnkova

Dobrý den i já jsem si koupila woucher, zarezervovala si termín, ale rezervace nešla odeslat. Napsala jsem email a nikdo mě neodpověděl. Nerada bych o termín přišla. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar. Děkuji Vám za dotaz. Mrzí mě, že se Vám nedaří spojit s poskytovatelem. Věřím, že svůj termín co nevidět získáte. Vzhledem k vyššímu počtu žadatelů o termín, doba vyřízení trvá déle. Prosíme s strpení. S přáním krásného dne, Karel

Michaela

Dobry den, dostanu take ucetni doklad na me jmeno, abych mohla uplatnit prispevek od pojistovny? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo. Poradím Vám, že doklady o zaplacení a další, lze stáhnout na svém profilu v sekci objednávky pod názvem „doklady“. :) Dokument obdržíte v PDF. S přáním krásného dne, Karel

Kateřina Korčáková

Jak dlouho trvá procedura ?

Medical Help

Dobrý den, procedura trvá cca 30 min.

Jana Procházková

Dobrý den, mám také problém s objednáním, na stránkách s rezervací se píše, že je volný termín nejdříve za měsíc, přitom mi v rezervačním systému vyskakuje volné okno na zítřek, tak to je poněkud rozporuplné. Nikde není uvedeno telefonní číslo, pro vysvětlení toho, jak tomu je ?? Díky za odpověď.

Medical Help

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikace, přeposlal jsem Váš dotaz našemu IT technikovi, napište buď na info@medicalhelp.cz nebo můžete zavolat na tel.číslo 730 100 040.
Dr.Hajiyev

Irena

Dobrý den. Jak mohu provést rezervaci na dentální hygienu pomocí voucheru, když vaše online rezervační stránka nefunguje a na můj e-mail neodpovídáte. Není zde ani telefonní číslo. Doufám, že se ozvete.

Medical Help

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikace, přeposlal jsem Váš dotaz našemu IT technikovi, na pište buď na info@medicalhelp.cz nebo můžete zavolat na tel.číslo 730 100 040.
Dr.Hajiyev

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru