Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha A4 z vašich nejkrásnějších fotografií: 32, 56 nebo 76 stran

4,4 / 5 Efotokniha Praha - Dejvice  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Karel

Dobrý den, docela mě zaujalo, že uvádíte pro tvorbu fotoknihy Váš program, kdy na Vašem webu program není ale k dispozici. Zároveň je Váš web Nezabezpečený, ale hlavně že uvádíte že je program zcela bezpečný. Hlavní odkaz je poté na jakousi stránku tezetko.wz.cz což je free web firmy webzdarma, kde je prezentace pro turistický závod 2021??? Divné. Opravdu to zvyšuje kredibilitu jak programu tak Vašich stránek.

Pokud je tedy hlavní soubor instalace eFotomaker_2021 níže uvádíte Nová pozadí pro již nainstalovaný program. Akorát, že soubor instalace je eFotomaker_po­zadi_2019. Skutečně se tedy jedná o nějaká nová pozadí?

Další věcí je, že jsem nalezl komunikaci na facebooku, kdy program po instalaci odstranil uživateli i jiné soubory než které měl. Toto vše mi tedy nepříjde jako zcela bezpečné, Píšete, že distributorem je Xerox, zároveň z diskuze vyplývá, že výrobcem je nějaká izraelská firma?

Prosím o Vaše vyjádření v této věci, kdy se mi nelíbí za těchto okolností nějakou takovouto aplikaci instalovat do počítače a záruku mi v tomto směru pravděpodobně žádnou nedáte.

Efotokniha

Dobrý den, náš program si můžete stáhnout z linku na našich stránkách: http://www.efotokniha.cz/ke-stazeni/, nebo z alternativně z www.uloz.to: https://uloz.to/file/hINcXr1vgzr5/efotokniha-album-maker-2022-setup-exe#!ZGN3MwR1AQxjL2SwZzZjBQMuZ2RjAKW6M2q+H012Hz5HZTIz, oba odkazy jsou na našem webu. Instalaci programu vám též můžeme poslat přes ww.uschovna.cz nebo poštou na CD.
Web www.efotokniha.cz běží na standardním protokolu http – kvůli tomu se jeví nezabezpečený – pod redakčním systémem na hostingu, který neumožňuje uložení velkého souboru (instalace programu zabírá asi 300 MB). Program a další pomocné soubory jsou proto uloženy na doméně tezetko.wz.cz, kterou spravujeme, a na které je dost místa. Program průběžně doplňujeme o nová pozadí a každého cca půl roku vydáváme novou verzi. Pozadí a kalendária ke stažení jsou určeny pro naše zákazníky se starší verzí programu. Program eFotokniha AlbumMaker a jeho obsah průběžně doplňujeme od roku 2013. Pokud si stáhnete z webu nejnovější verzi programu, ta už je obsahuje aktuální pozadí i kalendária a není potřeba přihrávat další soubory.
Náš současný web funguje pod protokolem http, neukládají se na něj žádná data, ani osobní údaje, hotovou knížku odesíláte přímo na náš FTP server. Neukládá se nikam do Cloudu, data zůstávají u vás v počítači. Chystáme nový web (https) a on-line verzi programu, ale to je běh na dlouhou trať.
Program Album Maker, od izraelské společnosti M-Photo, který k tvorbě fotoknih využíváme, je na trhu už více než 15 let a je to celosvětově jedna z nejrozšířenějších aplikací na tvorbu fotoknih. V Čechách ho distribuuje Xerox Czech Republic. Program si při instalaci vytvoří dočasnou složku TEMP, kterou po nainstalování programu smaže. Podobně se chová víc programů. Uživatel z Facebookové diskuse, o kterém se zmiňujete, už ve svém počítači jednu složku TEMP měl – vytvořil si ji sám a ukládal do ní soubory připravené na zálohování a tyto soubory mu instalace přepsala. Na některá slova je OS WINDOWS bohužel citlivý: např. při přejmenování systémové složky WINDOWS nenastartuje počítač. Byla to opravdu výjimečná situace, s něčím podobným jsme se za celou dobu používání naší aplikace nesetkali. Pro jistotu jsme varování jsme přidali i poznámkám k instalaci našeho programu na náš web.
Program AlbumMaker je pouze jeden z mnoha možných nástrojů na tvorbu knížky. Fotoknihu můžete sestavit i v libovolném jiném grafickém programu a poslat nám tiskové PDF, ze kterého vám knížku vytikneme a zknihaříme.
Díky za podněty, pro bližší info, zavolejte nebo napište. Za tým eFotoknihy. Jiří Kroupa

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru