Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1295 Kč za ateliérové služby profesionálního fotografa. Dokonalé vzpomínky a fantazie bez hranic se slevou 50%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, jak dlouhou platnost má tento voucher? A máme malé ani ne roční dítě, co by se dělo, kdyby na focení nespolupracovalo, přesunul by se nám termín nebo bychom prostě měli smůlu?

Remáta (MamaFoto)

Hezký večer,
platnost voucheru je vyznačena na hlavní stránce akce (do 30. 6. 2011). Pokud by dítě opravdu nespolupracovalo, tak se dá chvíli počkat, ale budeme dělat vše pro to, aby focení dopadlo dobře.

Šárka

DObrý den,mě by zajímalo jak se ta poukázka platí, až přímo Vám na místě? děkuji

Filip (MamaFoto)

Hezký den,
vše okolo plateb probíhá prostřednictvím portálu „Slevomat“ – do ateliéru přijdete již jen s voucherem. Viz „jak to funguje“.

Andrea

Dobrý den,

kdybychom se chtěli s přítelem fotit i v oblečení i třeba do půl těla ve spodním prádle, je za to nějaký příplatek? A také jestli je příplatek za focení s domácím mazlíčkem.

Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den :-)

Filip (MamaFoto)

Hezký den,
rozhodně za „Akt/polo-akt“ příplatek není (je to v rámci popsané nabídky). Domácího mazlíčka můžete klidně přivést (také za to není příplatek).

lucie

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli se Vám zdá doba 45minut dostatečně dlouhá na vytvoření 40–50 fotografií? Mám dvě malé děti (4 a 3 roky) a nedovedu si dost dobře představit, že bychom za tak krátkou dobu stvořili nějaké fotografie, kde by se alespoň trošku tvářily „normálně“. U dospělých je ta doba postačující, ale s dětmi nevím.. Při posledním focení, které trvalo také necelou hodinu to bohužel moc nedopadlo.. A fotky budou i upravované (retuš apod.)? Děkuji za odpověď a přeju krásný večer

Renáta (MamaFoto)

Hezký večer. Každé focení je individuální. Vše záleží na spolupráci rodičů a dětí. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jsou děti, které se fotit opravdu nechtějí, ale většina je těch, které se fotí velmi rády a i za kratší dobu je nafoceno mnoho kvalitních snímků.
Všechny fotografie jsou upravovány a graficky zpracovány (barevné i černobílé kombinace, případně tzv. sépiové tóny) pro možný následný tisk (retuš je jen základní) a uloženy na DVD v maximálním rozlišení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru