Valentýnské menu o 4 chodech pro dva zamilované: kreveta, losos i telecí
Přehled nabídky
Jste zamilovaní do své drahé polovičky? Vezměte ji na luxusní menu a oba se zamilujete ještě do těchto dobrot.
A že vás jich tady čeká! O to už se v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR parádně postarají. Vy a vaše láska si tu pochutnáte na luxusním degustačním menu, které je plné zajímavých chutí a vůní. Jako první se bude podávat amuse bouche, tedy kreveta s avokádovou pěnou, a poté na řadu přijdou 4 vymazlené chody – losos s hruškou, hráškový krém a telecí váleček. Chybět samozřejmě nebude ani sladká tečka v podobě čokoládového řezu. Mňam!
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.