Valentýnské menu o 4 chodech pro dva zamilované: kreveta, losos i telecí

1 499 Kč 999 Koupit
4,1 / 5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka (kontakt) Brno (mapa) 2 prodeje

Přehled nabídky

Výborné jídlo, klidná atmosféra, profesionální prezentace jídel na vysoké úrovni

David
Šéfkuchař je členem World MasterChef Society
Jako dezert čokoládový řez
Varianty (1)

Termín

Platnost 7. 2. – 20. 2. 2022.

V ceně

  • 2× amuse bouche
    • Avokádová pěna s koriandrem a chilli, kreveta a sakura
  • 2× studený předkrm, à 70 g
    • Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
  • 2× polévka, à 0,15 l
    • Hráškový krém, smetanová espuma
  • 2× hlavní chod, à 75 g
    • Telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
  • 2× dezert, à 100 g
    • Čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky 

Omezení

  • Menu se podává vždy od 17:00.
  • Doporučuje se s předstihem rezervovat a to prostřednictvím formuláře nebo na tel. 601 567 080. 
    • V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu.
  • Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 
  • Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 7 8 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 499 Kč999 Kč
1 499 Kč999 Kč
Šéfkuchař je členem World MasterChef Society
Jako dezert čokoládový řez

Jste zamilovaní do své drahé polovičky? Vezměte ji na luxusní menu a oba se zamilujete ještě do těchto dobrot.

A že vás jich tady čeká! O to už se v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR parádně postarají. Vy a vaše láska si tu pochutnáte na luxusním degustačním menu, které je plné zajímavých chutí a vůní. Jako první se bude podávat amuse bouche, tedy kreveta s avokádovou pěnou, a poté na řadu přijdou 4 vymazlené chody – losos s hruškou, hráškový krém a telecí váleček. Chybět samozřejmě nebude ani sladká tečka v podobě čokoládového řezu. Mňam!

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

1 499 Kč
999
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.