Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zapůjčení lodě včetně služeb kapitána! Jeden voucher až pro 7 osob, krásná příroda davelského údolí, bezva výlet a parádní zážitek.

DAVLE MARINA Davle  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Věra

Dobrý den,
je možné vzít s sebou děti 9, 6 a 5 let ?
A pokud ano,tak 4 dospělí a 3 děti musíme si vzít loď pro 7 + kapitán ?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Věro,


děti na loď mohou, avšak pod dohledem rodičů, kteří jsou za ně plně zodpovědni. Je možné si po dohodě s kapitánem zapůjčit vesty. 


Děkuji a přeji hezký den
Špánek Vratislav

Dobrý den, již jsme využili několik možností koupit zajímavou nabídku. Měli bychom zájem i o nabídku „Pronájem lodě“. Otázka zní: "Nepamatuji si počty z 3. třídy nebo firma Slevomat začíná zneužívat svojí oblíbenosti. Davle marina nabízí Suntracker za 6.500 + 400 Kč/hodina – pohoné hmoty/celý den. Předpokládám, že celý den je 8 hodin. Váš portál nabízí
3.250 stejný Suntracker na 2,5 hodiny včetně všeho. Při přepočtu na 8 hodin je cena ÚPLNĚ STEJNÁ. Prosím, kde je ta sleva? Předem děkuji za odpověď zde na fóru, Špánek

Slevomat.cz

Dobrý den,


na 8 hodin je zvýhodněná cena, my nabízíme hodinu či 2,5 hodiny a vycházíme z kalkulace ceny za jednu hodinu. Vyjížďka na jednu nebo 2,5 hodiny je velmi atraktivní a všem zákazníkům ji doporučuje i Koko. 


Přejeme hezký den
kapitan

Mohu využít poukaz na zapůjčení lodi bez kapitána ? Za jakých podmínek ? (mám průkaz).

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud vlastníte průkaz VMP (vůdce malého plavidla), můžete loď řídit pod dohledem kapitána, který bude na lodi přítomen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru