Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Moderní hotel v Železné Rudě na Šumavě: krásné interiéry, wellness a polopenze

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
OREA Resort Horizont Šumava Šumava (mapa) 390 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Bernatova

Dobrý den , prosím hlavní hora Plechý je jak vzdálená od Vašeho hotelu? Děkuji moc za odpověď
Bernátová

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, hora Plechý je od hotelu vzdálena zhruba 2 hodiny jízdy autem, 109 – 150 km dle zvolené trasy. Přeji pěkný den, Katka :)

Veronika

Dobrý den,
chystáte pobyty i na letní a podzimní sezónu?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. Přeji krásný den, Tomáš

Robert Erdem

Dobrý den
Ano, to jsem četl. Ptal jsem se ale na něco jiného: jsme celkem 4 osoby-je to problém, či nikoliv (omezení počtu osob na pokoji chápe každý organizátor jinak)? Mohu u Vás zakoupit uvedený pobyt ve větším pokoji (pro celou rodinu, jak bylo uvedeno výše) a hotel to bude akceptovat?
Děkuji
 RE

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte. Na pokoji je možné ubytovat pouze 3 osoby bez ohledu na věk. To znamená, že je možná pouze jedna přistýlka nebo postýlka (ne oboje). Pro kalkulaci individuální nabídky nad rámec voucheru, kontaktujte hotel. S přáním krásného dne, Karel (Přikládám kontakt: +420 376 365 111)

Robert Erdem

Dobrý den
Jsme 2 dospělí a 2 děti (2 a 6 let). Dle propozic na Slevomatu se u Vás neubytujeme na poslední březnový týden (5–6 dní)?
Děkuji za odpověď.
Robert Erdem

Robert Erdem

P.S. Stačila by nám 1přistýlka..
RE

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte. Děkujeme za Váš dotaz. V nabídce v záložce Děti jsou vypsané ceny za přistýlky dle věku dítěte. Cena pro dítě 6–11,99 let je 495 Kč za noc (přistýlka), dítě 0–2,99 let je zdarma (dětská postýlka). Pokud budete mít zájem o pokoj s přistýlkou, kontaktujte před rezervací hotel a ověřte si prosím kapacitu pokojů s přistýlkami. Poté to při rezervaci uveďte do poznámky. Poplatek za přistýlku se hradí až na místě. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Tomáš Holek

Dobrý den, v hodnoceních z června 2021 jsem našel informaci, že wellness byl uzavřen. Předpokládám správně, že nyní, když je pobyt nabízen jako wellness („Moderní hotel v Železné Rudě na Šumavě: krásné interiéry, wellness a polopenze“) je wellness plně k dispozici ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Děkuji Vám za dotaz. Opravdu se jedná o starou informaci. Aktuálně je wellness v plném provozu. S přáním krásného dne, Karel

Petra Studničková

Dobrý den,
jak daleko od hotelu je nejbližší lyžařská školička pro děti?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :)
doporučil bych Vám skiareál Špičák s lyžařskou školou, který se nachází cca 2,5 km od hotelu.
Pěkný den :)

Milada Mašátová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou na pokojích k dispozici župany, případně i pantofle.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a na pokojích jsou k dispozici župany i pantofle. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Pavel Kernaševič

Dobrý den, rád bych si ověřil, zda je v termínu od 6.2. do 10.2.2022 volný pokoj pro 2 dospělé a 1 dítě (11 let) a zda to stačí napsat do poznámky? ( (dítě bychom doplatili na místě). Děkuji. Kernaševič

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle :)
tento termín vidím nyní jako dostupný. Dostupnost si můžete vždy zkontrolovat v online kalendáři přímo v nabídce. V případě zájmu o pobyt s dítětem, určitě tuto skutečnost uveďte předem do poznámky případně můžete hotel kontaktovat emailem nebo telefonem (horizont@orea.cz, +420 376 365 111) a domluvit se s nimi takto.
Pěkný den :)

Petra Kadeřábková

Dobrý den,
mohu se zeptat v čem spočívá Vaše „akční“ nabídka, když stejnou nabídku přímo na stránkách Orea hotelu koupím ještě o 500 korun levněji pro dvě osoby na 4 noci?
Děkuji za informaci Petra

Slevomat.cz

Dobrý den Petro. Děkujeme za Váš dotaz. mrzí nás, že Vám nabídka nepřijde dostatečně lákavá. Slevomat již není pouze o slevách, ale je také místem, kde naleznete inspiraci a mnoho zajímavých a různorodých nabídek na jednom místě. Některé slevy jsou větší, některé menší, nicméně věříme, že každá nabídka si získá své zákazníky. Pěkný den :) Matěj, Slevomat.cz

Kristýna P.

Dobrý den, je nějaká možnost k vám přijet se dvěma dětmi? Synovi jsou 2 roky a dceři 4 měsíce. Děkuji za info.

OREA Resort Horizont Šumava

Dobrý den, prosím, kontaktujte nás na rezervace.horizont@orea.cz. Společně najdeme řešení.

Irena Suko

mate jednolužkové pokoje děkuji

OREA Resort Horizont Šumava

Dobrý den, hotel nemá jednolůžkové pokoje. V nabídce jsou dvojlůžkové pokoje a cena zde na Slevomatu je jednotná jak pro obsazenost jednou, tak dvěma osobami.

Hana Kunstová

Dobrý den, mají do vašeho hotelu přístup i neočkovaní?, nebo dodržujete platné zákony České republiky ?

OREA Resort Horizont Šumava

Dobrý den, hotel samozřejmě dodržuje veškeré zákony a aktuálně platná nařízení.

Marie Sejková

prosím pošlete mi informaci o bazénu/teplo­ta,hloubka/.Dě­kuji

OREA Resort Horizont Šumava

Dobrý den, teplotu udržujeme mezi 28 a 30°C. Hloubka bazénu je 1,4 m.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru