Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt kousek od Brněnské přehrady: snídaně i neomezený wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Atlantis Jižní Morava (mapa) 302 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana

Dobrý den , měla bych dotaz ,zda je možná polopenze při pobytu pro dva v termínu 29.4. – 1.5. 2022.Můžete mi prosím napsat cenu . Děkuji za info Hana

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano. Omlouváme se, ale tato nabídka se již vyprodala. Věříme, že si vyberete z naší široké nabídky pobytů jak v Čechách, tak v zahraničí. S přáním krásného dne, Karel

Kalfertová Lenka

Dobrý den,chtěla bych si zarezervovat pobyt pro dvě osoby,termín od.23.5.-27.5.múžete mi poslat nabídku,děkuji Kalfertová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, platnost voucheru je do 30. 4. 2022. Jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu s Vámi vybraným termínem, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. Přeji krásný den, Tomáš :)

Lenka Mattasová

Dobrý den, chci se zeptat hledám pobyt na 2 noci cca pro 10 osob. Mám to pojaté jako rozlučku se svobodou. Je možné objednat pro tolik lidí…

Hotel Atlantis

Vážená paní Mattasová,
určitě to možné je, ale vzhledem k tomu, že byste si přáli je využít v jednom termínu určitě doporučuji ověření dostupnosti na naší recepci.

K

Dobrý den, prosím Vás co nyní požadujete?
Stačí PCR nebo musí být člověk naočkován?

Hotel Atlantis

Dobrý den, postupujeme dle aktuálně platného nařízení vlády, tedy je nutné, aby osoba splňovala aktuálně platná nařízení vlády.

Hana Hrkotová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat od kdy do kdy je možný vstup do wellness. A ještě zda je venkovní bazén vyhřívaný. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko. Děkujeme za Vaši zprávu. Otevírací doba je PO – PÁ 10:00 – 22:00 hod a SO – NE 9:00 – 22:00 hod. Venku se nachází jezírko a vířivka. Ta je vyhřívaná. Více informací ohledně vybavení hotelu a wellness Vám poskytne personál na telefoním čísle +420 546 419 0­00. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Nejedly

Je možno dokoupit polopenzy na dvě noci

Hotel Atlantis

Dobrý den, pane Nejedlý, ano polopenzi je možné si dokoupit při příjezdu na recepci hotelu.

Špackova

Dobrý den,

Bylo by možné zakoupit balicek pro jednu osobu?Jedna se mi o termíny v týdnu.Dekuji

Hotel Atlantis

Dobrý den, paní Špacková, balíček je možné koupit i pro jednu osobu, cena se však nemění, protože přes Slevomat nabízíme pouze tento typ balíčku, tedy pro 2 osoby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru