Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sady speciálních medů Woodland: akátový, lipový i z květů jedlého kaštanu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka Křivánková

Děkuji za odpověď, objednávka skutečně nabízí Zásilkovnu pouze u jednoho druhu sady medů. Moje objednávka byla na 4×500g plus 3×400g medu což váhu povolených 5kg nevytvoří. Netuším kde je chyba.

NaturBites.cz

Ještě jednou dobrý den, Slevomat nám právě potvrdil, že do konce týdne upraví a doplní možnost Zásilkovny dopravovat i zásilky do 10kg. Cena bude okolo 130,–Kč při dopravě do provozovny Zásilkovny a okolo 160,–Kč při dopravě na adresu.
Jinak Vaše objednávka opravdu přesáhla 5kg, protože med je ve sklenicích, které něco váží, a navíc jej dokonale balíme do bublinkové fólie, aby nedošlo k poškození při transportu. Něco pak váží i krabice.
Každopádně nejpozději v pátek by mělo být možné Vaši původní objednávku realizovat.
Krásný večer, Richard Houška, NaturBites

Lenka Křivánková

Dobrý den, mohu se zeptat proč u objednávky nelze medy objednat do Zásilkovny jak je inzerováno a je možnost po zaplacení objednávky pouze osobního odběru?

NaturBites.cz

Dobrý den, to je, bohužel, otázka na Slevomat, který zajiťuje prodej technicky. Zásilkovna je pro náš e-shop jediným distribučním kanálem, takže by mělo všechno fungovat. Někdy se ale stane, že má Zásilkovna výpadek systému. Další možností je, že jste zvolila pro doručení pobočku, která je právě mimo provoz. Další možností je, že se něco pokazilo ve spojení mezi Slevomatem a Zásilkovnou, které jako e-shop nemáme možnost nijak ovlivnit.
Zkuste prosím objednávku zrušit a udělat znovu. V případě, že to ani tak nepůjde, dejte nám prosím zprávu a pokusíme se to vyřešit s technickou podporou na Slevomatu.
Děkuji a přeji krásný den,
Richard Houška, NaturBites

NaturBites.cz

Ještě jednou dobrý den. Další možností je, že váha Vaší objednávky přesáhla 5kg, které povoluje Zásilkovna. V takovém případě je nutné objednávku rozdělit na dvě.
Krásný den, Richard Houška, NaturBites

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru