Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Privátní wellness v designovém hotelu na Novém Městě: sauna i vířivka a občerstvení

4,8 / 5 Mosaic House Design Hotel Wellness Praha - Nové Město  (mapa) 140 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
tetiana syrotiuk

Dobrý den, dá se použit voucher pro nabídku pro 2 osoby, ale přišla bych sama? Pokud ano, jsou-li vůbec nějaké volné termíny 14.02? Děkuji:)

Mosaic House Design Hotel Wellness

Dobrý deň Tetiana,
Ďakujeme, že ste nám napísali. Voucher je možné využiť aj v prípade, že by ste prišli sama, nieje v tom žiadny problém. Voľných termínov ešte pár máme. V prípade privátnej sauny je voľno medzi 12:00 – 14:30 a v prípade privátneho SPA je voľno o 13:15. V prípade, že by ste mali ďalšie otázky, napíšte nám prosím na náš e-mail info@mosaichouse.com a radi Vám odpovieme. Ďakujeme za Váš záujem a dúfame, že sa čoskoro uvidiíme. S pozdravom do pekného dňa Dagmara Mosaic House Design Hotel

Gataullina Elvira

Dobrý den, chci se zeptat zda mate volný termín dne 14.02.22 ve večerních hodinách od 16h?
Předem děkuji
S pozdravem Elvira

Mosaic House Design Hotel Wellness

Dobrý den Elviro,

Děkujeme za Váš dotaz. Privátní Saunu máme volnou po 16 té hodině kdykoliv s posledním možným časem začátku od 21:30, a případně privátní SPA máme dostupné kdykoiv po 17:45 s posledním možným časem začátku v 21:30.

Pro rezervaci nás prosím kontaktujte na emailové adrese: reception@mosaichouse.com a rádi Vám SPA či Saunu zarezervujeme. Pro uplatnění Slevomat Voucheru Vás také požádáme o přidání do emailu kód Voucheru který budete chtít použít.

V případě jakýchkoliv Dalších dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

S pozdravem a přáním krásného dne,
Jan Pácal
Mosaic House Design Hotel

Tina

Dobrý deň, aké máte prosím podmienky pre privátny welness? Je nutné byť zaočkovaný alebo postačí aj negatívny test? Ďakujem.

Mosaic House Design Hotel Wellness

Dobrý den Tino, děkujeme za Váš dotaz. Dle platných vládních nařízení je možný vstup pouze s ukončeným očkováním (stačí dvě dávky a nejméně 14 dní uběhlo od aplikace té druhé) nebo potvrzení o prodělání Covidu v uplynulých 180 dnech. Bohužel negativní test v současné chvíli nestačí. S pozdravem, Petra, Mosaic House Design Hotel.

Meda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte podmínky pro vpuštění do welness – očkování 2 dávkami je dostačující? Vzhledem k vysoké hladině protilátek neuvažujeme v současné době o re-vakcinaci třetí dávkou, a tak bych nerada koupila poukaz, který si nebudeme moci vybrat. Děkuji za info, Meda.

Mosaic House Design Hotel Wellness

Dobrý deň Pani Meda, ďakujeme Vám veľmi pekne za dotaz. Áno, očkovanie dvoma dávkami je postačujúce pre vstup do našeho hotela, alebo aj do welnessu. Ešte raz ďakujeme za otázku a neváhajte nás kontaktovať v prípade, že ich máte viac. Prajeme Vám príjemný večer a budeme sa tešiť na Vašu návštevu.
S pozdravom, Dagmara Mosaic House Design Hotel.

Darina Koverova

Dobrý večer, jak a kde můžu stornovat koupeny voucher? Děkuji moc

Mosaic House Design Hotel Wellness

Dobrý den paní Koverová,

děkujeme za Váš zájem, bohužel Vám s tímto nedokážeme pomoci, jelikož voucher byl zakoupen, jak píšete, na portále Slevomat, je tedy nutné kontaktovat podporu Slevomatu ke zrušení objednávky dle jejich podmínek.

S pozdravem a přáním krásného dne,
Jan Pácal
Mosaic House Design Hotel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru