Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nápoj s sebou pro 1 osobu: káva, čaj, svařák, nealko či víno a pivo

4,7 / 5 Café Staropražská galerie Praha - Staré Město  (mapa) 2 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Iva

Dobrý den chtěla bych se zeptat jesli víno sebou můžeme vypit u vás nalite ve sklenici když bude volno děkuji Iva

Café Staropražská galerie

Dobrý den,
ano, pokud bude místo tak samozřejmě můžete.
Hezký den a budeme se těšit na Vaši návštěvu.
S pozdravem
Staropražská galerie

Marcela

Dobrý den. Dnes jsme přišli na kávu s voucherem s tím, že jsme chtěli dokoupit dort na místě. Bohužel nám vouchery nebyly přijaty, že se prý přes Slevomat dají využít pouze na odnos s sebou. Tuto informaci ale nikde nemáte uvedenou. Ani v nabídce před nákupem voucheru, ani na samotném voucheru. Ráda bych se tedy zeptala, proč si obsluha nastavuje svoje vlastní podmínky? Obzvlášť mě tento přístup překvapil, když jsme vás chodili podporovat s nákupem kávy s sebou, při možnosti prodeje pouze přes výdejní okénko. Předem děkuji za vyjádření.

Café Staropražská galerie

Dobrý den,
bohužel vouchery na nápoj jsou opravdu pouze s sebou, je to uvedeno jak v názvu akce, tak i v popisku na voucheru. Nicméně pokud nejsme plně obsazení, nemáme problém s tím, aby se u nás zákazníci s nápojem posadili. Budeme tuto situaci ještě jednou konzultovat s personálem, abychom předešli dalším nesrovnalostem. Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.
S pozdravem
Staropražská galerie

Marcela

Dobrý den. Popisek zní Nápoj dle výběru pro jednoho… V kampani jste to zřejmě přejmenovali až nyní, protože při vyhledávání to stejně vyhledá původní název. Na voucheru je popisek tak, jak uvádím výše. Ani v popisu uplatnění voucheru není o povinnosti odnosu s sebou ani zmínka. Mám vytisknuto i uloženo v PC a mohu doložit. Jen dodatek k tomu včerejšku: nepřipadá mi logické, abychom při téměř prázdné kavárně snědli zakoupený dort na místě a teprve potom si odnesli kávu na voucher s sebou. Opravdu hluboké zklamání z této kavárny. Tak si ty vouchery užijte, když vám to tak udělá dobře a nabízíte něco, co nechcete uplatnit.

Karel Novotný

Dobrý den, včera jsem byl v 17:30hod a neměli jste otevřeno

Café Staropražská galerie

Dobrý den,
moc nás mrzí, že jste k nám vážili cestu zbytečně. Bohužel z personálních důvodu jsme museli v tento den na poslední chvíli provozovnu uzavřít již v 17h. Velmi se Vám omlouváme za případné komplikace a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu. Věříme, že se podobná situace již nebude opakovat.
S pozdravem a přáním hezkého dne.
Tým Staropražské galerie

Šárka Podzemská

Dobrý den, budete mít otevřeno 24.12. nějak přes den? Děkuji za zprávu, stavili bychom se :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, 24.12 je kavárna otevřená do 15 hodin. Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru