Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1denní výlet autobusem do Vídně: největší rakouské akvárium i atrakce a zábava v Prátru

4,6 / 5 CA Orbit travel Vídeň - Rakousko (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karolína

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je vstup do Domu moří povinný, nebo zda je možné mít v tomto čase individuální program? Děkuji

CA Orbit travel

Dobrý den, vstup do Domu moří povinný není a po příjezdu do Vídně si můžete udělat individuální program, to není problém. Děkuji za dotaz.

Jiřina Horová

Dobrz den, je treba mot treti davku?

CA Orbit travel

Dobrý den, v době konání tohoto výletu již nebude nutné mít dokončené očkování, jelikož od 22. února 2022 lze do Rakouska přicestovat (překročit hranici) s dokladem o bezinfekčnosti 3G, tedy stačí i pouhý negativní test (PCR test ne starší než 72 hodin od odběru nebo antigenní test ne starší 24 hodin od odběru) NEBO doklad o ukončeném očkování (platnost 270 dnů) NEBO doklad o prodělání nemoci Covid-19 v posledních 180 dnech). Dále dle oznámení rakouského spolkového kancléře od 5. března 2022 již nebude při čerpání služeb vyžadován/kon­trolován doklad o bezinfekčnosti, tj. nebude potřeba předkládat žádný certifikát. Povinnost nosit respirátor zůstane zachována již pouze v obchodech s nezbytným zbožím, na nádražích, na letištích, v pečovatelských domech, nemocnicích apod. Děkuji za dotaz.

Maxmilian Dzurko

Kolik se proplácí Domů moři atd

Slevomat.cz

Dobrý den, Maxmiliáne :)
za vstup do Domu moře se připlácí za dospělého 21 €, za dítě 6–15 let 9,50 € a
za dítě 3–5 let 6 €.
Pěkný den :)

Antonín Setnicka

Mam spravne objednaný 3× voucher na zajezd do Vídně? A kdy asi dojde. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Antoníne :) vaši objednávku vidím jako v pořádku zaplacenou. Vouchery jsme Vám tak odeslali na email. U jednoho z voucherů jste si objednal dárkové balení, které by mělo dorazit do konce roku.
Pěkný den :)

Tereza Parizkova

Dobrý den, vstupy jsou také prosím v ceně? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobý den, Terezo, jak je uvedeno v nabídce: v ceně voucheru je doprava autobusem a služby průvodce, vstupné do Domu moří a atrakce v Prátru se připlácí. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru