Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sjezdovky na dosah a neomezený wellness na polské straně Orlických hor, varianta vč. skipasů

4,3 / 5 Czarna Perła Kladská kotlina - Polsko (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jakub

Dobrý den, bazén je přímo v hotelu, kde je ubytování ?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube. Ano :) S přáním krásného dne, Karel

Martina Procházková

Dobrý den,
potřebuji pobyt lyže + wellnes Polsko u hranic 4.-6.1. pro 2 osoby v tomto hotelu či podobném. Nejlépe hned u sjezdovky. Mohu poptat u vás?
Děkuji.
Martina Procházková
M +420 720 069 769
 martina.prochazkova@moneta.cz

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, u této nabídky je možný pouze termín 4.-8.2 či následující dny a to u varianty Zimní prázdniny s polopenzí, která je pro 2–4 osoby na 5–15 dní. V případě dalších dotazů doporučuji kontaktovat přímo hotel prostřednictvím e-mailu rezerwacja@czarnaperla.czarnagora.pl či na tel. +48 74 884 34 00. V kategorii Cestování můžete také dané nabídky filtrovat zvolením určitých termínů, počtu osob a dalších požadavků. Pro Váš termín a zadané informace jsem vytvořila následující filtr s nabídkami, z kterých můžete vybírat či filtr libovolně na levé straně obrazovky upravit https://www.slevomat.cz/cestovani/pobyty-a-ubytovani/na-horach?filtry%5Boblast%5D=polsko&filtry%5Btermin%5D=20220204-20220206%7Conline%7C3-3%7C&filtry%5Bv-cene-balicku%5D=neomezeny-wellness&noindex=1&razeni=nejlevnejsi#nabidky :) Přeji pěkný den, Katka :)

LP

Dobrý den, obsahuje vypočítána cena pro rodinu, skipasu i pro děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, v ceně nabídky jsou skipasy pro 2 osoby (počtu nocí odpovídá počet dnů na skipasu). V případě dalších dotazů prosím kontaktujte hotel na tel. +48 74 884 34 00 či prostřednictvím e-mailu rezerwacja@czarnaperla.czarnagora.pl. Přeji pěkný den, Matěj.

R.Č.

Dobrý den, potřeboval bych pobyt 27.2 – 4.3 a v nabídce je buď do 1.3 nebo od 1.3. Lze to nějak nakombinovat? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, tento termín lze nakombinovat koupí varianty Zimní prázdniny s polopenzí na období 25. 2. – 1. 3. 2022 a následně koupí varianty Březen s polopenzí v termínu 1. – 4. 3. 2022. Matěj

Dominika Dopitová

Dobrý den, jak mi zaručíte, že ještě 7.3 bude dost sněhu na lyžování?
Děkuji Dominika

Slevomat.cz

Dobrý den, Dominiko. Děkuji Vám za dotaz. Obvykle je skiareál v provozu až do dubna díky technickému zasněžování. Pokud by nebylo možné skipas využít v době Vašeho pobytu, obraťte se na nás. S Přáním krásného dne, Karel

L. Zatloukalová

Dobrý den, mám dotaz ohledně varian… připadá mi, že když si zadám variantu s polopenzí, vychází mi stejná cena jako je u varianty polopenze včetně skipasů. Je to možné?
Další dotaz se týká testů. V podmínkách jsem četla, že pro vstup do Polska stačí i antigenní test ne starší než 48hod. Je tomu tak?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem,
L. Zatloukalová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Děkuji Vám za zprávu. Rozdíl je v platnosti. Každopádně si zákazník může vybrat, zda má zájem o nabídku včetně skipasů nebo ne, ale cenu to neovlivňuje. Je to takový benefit navíc. Aktuální situaci ohledně cestování do zahraničí, sledujte na www.mzcr.cz. S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru