Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

460 Kč za DVĚ balení Carnitine 2000. Rychlejší spalování tuků na 80 dní se slevou 52%.

4,4 / 5 Fitness Shop USAS Praha - Vinohrady  (mapa) 804 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jirka

Tohle je přesně produkt jako vyšitej pro slevomat. Většina lidí tu určitě ani neví k čemu by to mohlo být, ale to je jedno. Hlavně, že to je zlevněný :-D Jestli si chcete koupit něco co funguje, tak jděte do nějakého BCAA. Hlavně se musíte hýbat!!! Žádný zázračný vodičky vám stejně jinak nepomůžou. Tohle bych opravdu nazval spíš placebem. Vypijete to a budete si pak říkat, jak se cítíte super, tak se super cítit budete. Když si budete říkat, že je to k ničemu a žádnou změnu necítíte, tak se budete cítit stejně :)

Honza

"Pro podporu sportovního výkonu: jedna polovina (1/2) ampule denně rozdělená do dvou dávek. První dávku užít 60 – 30 min před zahájením výkonu, druhou dávku v průběhu výkonu.''

Tohle se píše přímo na stránkách. A co když si půjdu zaběhat? Tak musím mit druhou dávku u sebe a tim pádem i v teple nevadí to?

capo

pokud je pravda to co píše katka o příspěvěk vejš.. tak je uplně jedno co s tím uděláš :D

katka

tak tak …méně žrát a více dělat :-)

capo

a tak žrát může jak chce pokud bude mít dobře sestavený jídelníček a do toho budě i něco dělat tak není problém :)

katka

ja mam na to iny nazor… neni to lecivo, a nebol prekazany ucinok… :
je to placebo efekt a marketingovy tah nic viac.
Spolehlivé vědecké studie, které by potvrzovaly často proklamované účinky podávání karnitinu, chybějí. Naopak dostupná data ukazují, že suplementace karnitinem není účelná ani při zátěži, ani nezlepšuje utilizaci mastných kyselin u obézních jedinců. Karnitin je totiž v těle ve velkých zásobách, až abundantní, a pro transport mastných kyselin není jeho koncentrace zdaleka limitující ani při enormní zátěži. Navíc syntéza karnitinu je velmi rychlá a pokud je zajištěna dodávka lysinu a methioninu, je natolik výkonná, že další podávání karnitinu ztrácí smysl. Karnitin proto také není považován za léčivo a není zařazen do lékopisu. Možný je přínos suplementace snad jen u výrazných deficitů karnitinu, např. u pacientů v chronickém dialyzačním programu se současným těžkým jaterním onemocněním, u pacientů v těžké podvýživě, v těžkém katabolismu s disbalancí aminokyselin, nebo u dětí s některými vrozenými metabolickými poruchami – tedy v těžkých stavech vyžadujících intenzivní metabolickou podporu – např. u fenylketonuriků. Ani v těchto případech však účinek karnitinu nebyl prokázán v žádné kontrolované studii.

Wellness Food

Dobrý den,
k tomuto mohu napsat jen jediné. Směrnice EU přesně vymezují látky o který je dovoleno psát a tvrdit účinky. Těchto látek není mnoho a musí být podloženy studií. Tyto pravidla jsou opravdu přísná.

Renata

Mohu se zeptat, jak funguje carnitin u člověka, který nemá moc pohybu z důvodu tělesného hendikepu ale potřebuje zhubnout? Je to vhodné? :-)

Martina

Dobrý den, zadala jsem na registrační stránku dva kupóny, ale přišel mi zpět pouze jeden potvrzovací email. Budu moci vyzvednout všechna balení carnitinu (2+2) na jeden potvrzovací email? Předem děkuji za informaci

Wellness Food

Dobry den,
prosim zaslat Vas kod na slevomat@wellnessfood.cz – overime ho dame info

Ilona

Dobrý den, dokdy nejpozději si musím vyzvednout zboží? Nejsem z Prahy, ale chtěla bych si ho vyzvednout osobně při nějaké návštěvě.

Wellness Food

Dobrý den, platnost je 3 měsíce

Matěj

Dobry den,

stale cekam na potvrzovaci e-mail pote co jsem overil kod z voucheru na www.carnitine2000.cz. Overoval jsem vcera (3.3. odpoledne) a stale nic neprislo, chtel jsem si jen potvrdit, zda je to normalni ci zda by bylo mozne mi tento e-mail jeste jednou preposlat – bohuzel jiz nemohu pouzit puvodni postup nebot voucher uz byl jednou pouzit.

Dekuji.

Wellness Food

Dobrý den, e-mail jde automaticky hned po registraci na www.carnitine2000.cz
Pokud mate tento problem, prosim zaslat Vas kod na slevomat@wellnessfood.cz – overime ho dame info

SMSTIP

Já tedy nevím, ale snad každý umí číst. Chápu, že je jednodušší se zeptat, páč člověk je od přírody tvor líný, ALE kouknu se na jejich stránky a vidím…Denní dávka polovina lahvičky, 2× denně – ráno na lačno a před cičením nebo večer. Tedy jedna dávka je 1/4 lahvičky a podle popisu jsou tam nějaké rysky, aby se dalo poznat kolik je jedna dávka. U víčka vidím, že je ampule znovu uzavíratelná (šroubovatelná).
Tedy jedna ampule je na 2 dny (4 dávky) – z toho každé malé dítě umí spočítat, že 40 ampulí je na ? ANO – 80 dní :-D.
Já bych raději preferoval jednorázové menší ampule, takhle musím hlídat, abych si nelokl víc a poslední dávka už nebyla jen kapička :-)

Wellness food

Dobrý den,
denní dávka carnitinu dle evropských norem je 1 gram, jedná se o tělu vlastní látku bez vedlejších účinků, která mimo hlavního efektu využívaného u sportu a to je spalování tuků také chrání srdce, běžně sportovci používají celý gram najednou a dokonce několikrát denně, nemůže se proto nic stát pokud přesně neodhadnete rysku. V praxi se naopak stále více objevují velká balení v lahvích, kde se odměřuje víčkem, při tomto způsobu balení nosíte sebou pouze lehké ampule.

Tassa

Dobrý den, mám 2 dotazy:

  1. když je jedna ampule určena na 2 dny – je opakovaně uzavíratelná? A jak dlouho mi vydrží „načatá“?
  2. Je pro dosažení efektu je nutné / vhodné pravidelné užívání nebo, když sportuji např. jen 1× týdně, můžu použít L-carnitin jen 1× týdně před výkonem?
Děkuji.
Wellness food

Dobrý den Tasso, užívání carnitinu je vždy vhodnější před fyzickou aktivitou, nemusí to být pouze sport, může jít např. i o luxování, práci na zahradě, rychlou chůzi a pod, laicky řečeno carnitin napomáhá tomu, aby spalování tuků z glykogeních zásob při fyzické aktivitě začalo už po 1/4 hodině a ne až za 3/4 hodiny, použijte ho vždy, když ho využijete. Načatou ampuli je lepší si dát do lednice a spotřebovat max. do 14 dnů.

Filip

Dobrý den, omlouvám se před za asi hloupý dotaz. Toto je můj první nákup přes slevomat. Chtěl bych to doručit přes PPL, už jsem zboží zaplatil, přišel mi o voucher. Ale mám dojem,že si to musím vyzvednout osobně. Proto bych se chtěl zeptat, jak udělám, aby mi to bylo posláno? Děkuji za odpověď

Wellness food

Dobrý den Filipe, musíte se přihlásit na www.carnitine2000.cz , kde doplníte kód z Vašeho voucheru a sám si určíte způsob doručení.

Filip

Děkuji. Našel jsem to.

Světlana

Dobrý den, tedy já si nemohu pomoci, ale souhlasím s Martinem viz. výše. Hned nahoře stránky tohoto produktu je napsáno „2× 20 ampulí Carnitine 2000 od Wellness Food“ a snad každé malé dítě si to umí vynásobit. Mohu tedy znova poprosit o vysvětlení, kde nastala chyba? I na stránkách www.carnitine2000.cz je, že balení obsahuje 20 pitných ampulí, tedy dohromady 2 × 20 ampulí není dávka na 80 dní.

Lucie

Dobrý den, balení obsahuje 40 pitných ampulí. doporučená denní dávka je polovička ampulky. tedy na 80 dní.
→ z toho mi jasně vychází 80 ;))

Wellness Food

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,

  • OSOBNÍ ODBĚR NA PRODEJNĚ V PRAZE BUDE MOŽNÝ OD 10.3., 
  • OBJEDNÁVKY S VOLBOU DORUČENÍ POMOCÍ PPL, BUDOU ZASÍLÁNY PO 10.3.

NEZAPOMEŇTE, ŽE JE NUTNÉ VÁŠ VOUCHER REGISTROVAT NA www.carnitine2000.cz

DĚKUJEME
WELLNESS FOOD
radek

Dobrý den..

chtěl jsem se zeptat.. když vyberu všechny ampulky a nebudu chtít dále pokračovat v konzumaci.. jaký bude následek?.. resp.. když to přestanu používat… ale budu dál stejně posilovat.. udržím si svalovou hmotu a nebudu příbírat atp? předem děkuji za odpoveď :)

Evča

Dobrý den,
dnes jsem na tuto akci narazila a jsem za ni moc ráda, škoda že v nabídce není i višeň :)
Chtěla jsem se zeptat, zda se výsledek spalování/hubnutí projeví když Carnitine nebudu pít denně, jen 2× týdně před sportem, stačí to ? Děkuji!

Wellness Food

Dobrý den,
vaše radost z této akce nás těší! Co se týče druhé příchuti snad toho dosáhneme v další akci.
L-Carnitine můžete brát pravidelně, jelikož tělo ho má nedostatek. doporučuji na www.carnitine2000.cz si prostudovat přiložené pojednání o carnipure a prolinkovat se na Lonza, kde najdete kalkulator kolik jaká potravina obsahuje této účinné látky.

Martina

Dobrý den, zakoupila jsem si 2 vouchery. Jakým způsobem je mám uplatnit, když chci zboží poslat přes PPL s tím, že bych platila poštovné pouze jednou? Je to vůbec možné? Přijde mi nesmysl, platit platit poštovné 2×. Díky za odpověď

Wellness Food

Dobrý den, těší nás váš zájem o tuto akci. Voucher musíte uplatnit samostatně na www.carnitine2000.cz, kde po zadaní kodu zvolíte způsob uplatnění voucheru. Chápu, že vám přijde nesmyslné platit za každou akci poplatek za PPL, ale není logisticky možné toto řešit.
Děkujeme za pochopení, budeme se snažit to pro příště vyřešit tak, aby to bylo možné.

Martina

Tak řešit by to určitě šlo, ale ono se asi nechce. No nic, co už nadělám…

Martin

Dobrý den,
píše se, že jsou to 2 balení po 20 tabletách a má to být na
80 dní. Znamená to, že se bere jedna tableta na dva dny?

Wellness Food

Dobrý den, balení obsahuje 40 pitných ampulí. doporučená denní dávka je polovička ampulky. tedy na 80 dní.

Světlana

Dobrý den, tedy já si nemohu pomoci, ale souhlasím s Martinem. Hned nahoře stránky tohoto produktu je napsáno „2× 20 ampulí Carnitine 2000 od Wellness Food“ a snad každé malé dítě si to umí vynásobit. Mohu tedy znova poprosit o vysvětlení kde nastala chyba? I na stránkách www.carnitine2000.cz je, že balení obsahuje 20 pitných ampulí, tedy dohromady 2 × 20 ampulí není dávka na 80 dní.

Petr

Dobrý den, mohu si zboží vyzvednout na prodejně i před datem 10.3., když už to mám objednané? Děkuji.

Wellness Food

Dobrý den, je mi líto, ale opravdu to půjde až od 10.3. Logistika je tak nastavená, aby každý zákazník mohl dostat objednané zboží.
Děkujeme za pochopení

Ondřej

Dobrý den,
mám problém s nedostavující se erekcí
píšete, že má vliv na pohlavní žlázy

Wellness Food

Dobrý den, promiňte mi mou přímou odpověď.
s ohledem na Vaš problém bych raději navštívil odborného specialistu, než se snažit řešit to doplňkem stravy.

Slevomat.cz

Hezký den, pokud máte potíže s chybně vygenerovaným kódem (týká se to několika prvních prodaných voucherů, jejichž majitele jsme informovali e-mailem), stáhněte si prosím svůj voucher znovu. Vše by již mělo být v pořádku, děkujeme!

mcdodoo

Zdravim.. Mohl bych jsem se zeptat na jeden dotaz..?? Šlo by si objednat osobní odběr, ale vyzvedla mi to jiná osoba..??

Wellness Food

Dobrý den, tato varianta je možná, ale je nutné, aby měla prokazatelně u sebe e-mail, který dostanete po registraci na www.carnitine2000.cz., který následně na prodejně odevzdá.
Jen upozorňuji, že v případě reklamace na opětovné odebrání, z důvodu odběru jinou osobou není možné. jelikož podkladem bude právě tento vytištěný e-mail.

Wellness Food

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,
NASTÁL PROBLÉM, ŽE U NĚKTERÝCH VOUCHERU, JE ŠPATNĚ VYGENEROVANÝ ČÍSELNÝ FORMÁT KÓDU PRO OVĚŘENÍ NA www.carnitine2000.cz, TENTO PROBLÉM VZNIKL CHYBOU SYSTÉMU.

V TÉTO VĚCI VÁS BUDE KONTAKTOVAT SLEVOMAT.CZ, ABY DOŠLO K NÁPRAVĚ!!

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
WELLNESS FOOD

PL

Dobrý den, kód mi to nechce přijmout…píše, že kupón nenalezen.

Wellness Food

Dobrý den,
1.vstupte na stránku www.carnitine2000.cz
2. do políčka zadejte svůj kód( měl by obsahovat 10 číslic, pomlčku, 3čísla) příklad: 1111111111–111
3. ověřit

pokud Vám to nepůjde i přesto, že máte ucelený kód tak mě prosím informujte.
Je možné, že tam je blokace, jelikož uplatnění voucheru je možné od 10.3.2011

děkuji

PL

a kde můžu ten kód najít. Na voucheru je pouze kód obsahující písmena a jen několik čísel (v horním pravém rohu. Děkuji.

Wellness Food

Dobrý den, už o tomto vím, mrzí me tato komplikace, ale, není to naše chyba.
Budu vás informovat o nápravě
 děkuji

WELLNESS FOOD

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,
VOUCHER S PLATNÝM KÓDEM O ZAPLACENÍ PROSÍM UPLATŇUJTE NA WWW.CARNITINE2000­.CZ, KDE PO ZADÁNÍ KÓDU VYPLNÍTE OSOBNÍ ÚDAJE A ZPŮSOB ODBĚRU ZBOŽÍ – OSOBNĚ NA PRODEJNĚ V PRAZE NEBO ZASLÁNÍM PROSTŘEDNICTVÍM PPL ZA PŘÍPLATEK.

DĚKUJEME WELLNESS FOOD

Vendula

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kam mám napsat kod voucheru? Zaregistrovala jsem se, ale zadne policko pro kod voucheru jsem nenašla. Děkuji.

Wellness Food

Dobrý den,
po zaplacení akce, by jste měla obdržet kód. Půjdete na www.carnitine2000.cz , zde přímo na homepage je okénko pro vložení tohoto kódu, potvrdíte. Automaticky dojde k jeho ověření, pokud je vše v pořádku pustí Vás to do úrovně kde vyplníte své osobní údaje a zvolíte zda chcete osobní odběr nebo zaslaní PPL. Po Potvrzení dostanete na svůj e-mail. Akci je možné uskutečnit od 10.3.

Honza

Dobrý den,
Rád bych se zeptal jaká je minimální expirace.
Zakoupím-li tři voucehry odeberu tedy kuru na 240 dní.Tak aby zboží mělo dostatečnou expiraci.
Pokud zakoupím zmiňované tři voucehry mohu si na každý voucher při objednávce vybrat jinou příchuť?
Z jakých je na výběr?.

Děkuji Vám

Wellness Food

Dobrý den,
min trvanlivost je 18měsíců. V nabídce pro tuto akci je pouze příchuť meruňka- zázvor.

Hanka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možnost zaslat balíček poštou? A druhý dotaz. Je aktivní sportovec člověk, který chodí hrát 2× týdně bedminton? Někde jsem totiž četla, že Carnitin může být spíše ke škodě, pokud ho opravdu nevypotíte. Díky

Wellness Food

Dobrý den,
zaslání je prostřednictvím PPL za příplatek 110,–.
L-carnitine nemusí užívat jen aktivní sportovec, může jej užívat každý až na určité výjimky (děti do 15let, těhotné a kojící ženy). Je to látka tělu vlastní, tudíž vám nemůže škodit, naopak. Pokud mohu doporučit sledujte opravdu odborné studie, více informací najdete na www.carnitine2000.cz

Hanka

Ano já je sledovala právě v době, kdy jsem užívala carnitine a přibrala jsem 3 kg za měsíc a rozhodně to nebyla svalová hmota :)
Nyní ale sportuji, tak jej zkusím teď. Díky

Wellness Food

Dobrý den, je mi líto Vaší špatné zkušenosti. Aktivní pohyb je jeden z hlavních předpokladů pro správné fungování L-carnitinu, pokud je cílem redukce hmotnosti. Doporučuji užívat cca 30min před fyzickou aktivitou.
Držím palce!

Adela

Pravdepodobne se to bude redit vodou, kdyz se jedna o ampule… A pokud nazev odpovida mnozstvi alespon derivatu, tak by se minimalni obsah v jedne ampuli mel pohybovat kolem 1500mg. Samozrejme to muze byt jinak, ja beru carnitin v tabletach teprve kratce :)

Wellness Food

Dobrý den,
obsah každé ampulky je 2000mg 100% L- carnitine(CAR­NIPURE), nemusí se ředit ani zapíjet. Obsah ampulky je připraven k přímé a snadné konzumaci.
více informací na www.carnitine2000.cz

tanya

nedocetla jsem se, o jaky carnitine se jedna. carnitinu je mnoho druhu s ruznym obsahem ucinne latky.

Wellness Food

Dobrý den,
jde o tekutou formu s obsahem 2000mg 100% L-carnitine(CAR­NIPURE) od Lonza v každé ampulce, což je dodavatel nejkvalitnějšího L-carnitinu na trhu.
více informací najdete na www.carnitine2000.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru