Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Založte si mallpay platební kartu zdarma a získejte až 2000 Kč na nákupy na Slevomatu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jitka

Dobrý den,
již z dřívější doby mám založen účet u Mall. Při prokliknutí přes vaše stránky Slevomatu se mi zobrazí mall stránka s textem „Získejte slevu až 2000 Kč na Slevomat“. Tam se ale nemohu zaregistrovat, protože mi to po zadání potřebných údajů píše, že Mallpay účet s tímto e-mailem nebo telefonem již existuje. Musím se proto přihlásit ke svému Mall účtu, jinou možnost mi to nenabízí. Pokud si pak požádám o kartu Plus, bude se na ni vztahovat sleva na Slevomatu?

Slevomat.cz

Dobrý den Jitko. Včera nabídka byla již ukončena. Pokud by se nabídka opakovala, tak vždy musí být založený nový účet. Nejde tedy k již existujícímu účtu založit novou kartu.
Musí to tedy být kompletně nový účet pod novými údaji. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jana

Dobrý den! Právě jsem si založila kartu přes tento odkaz, ale píše mi to, užijte si slevu na MALL! Proč? Mohu přesto nakoupit zde na Slevomatu a získat kredity? Díky:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud jste postupovala podle instrukcí v sekci Jak uplatnit, mělo by vše fungovat :) Kartu získáte automaticky k účtu Plus. Založit ho zvládnete za 10 minut online, k ověření stačí občanský průkaz. Po úspěšném ověření vám karta nejpozději do týdne dorazí do poštovní schránky. Nakupte s novou kartou mallpay na Slevomatu a získáte cashback 20 % (max. 1000 Kč). Až vám karta dorazí, nakupte na Slevomatu a v košíku zvolte platbu kartou online. K zaplacení pak použijte vaši novou mallpay kartu. Nákup se pak přidá do vašeho vyúčtování, kde se automaticky zlevní o 20 % až do výše 1000 Kč. Do 5 dnů od tohoto nákupu získáte na váš účet na Slevomatu dalších 1000 Kč ve formě kreditů.
Registraci je třeba provést do 31. 1. 2022, na první nákup s cashbackem pak máte čas do 14. 2. 2022 :)

Nemusíte ani čekat až vám karta v plastové podobě přistane do schránky, stačí si v mobilní aplikaci Mallpay aktivovat její virtuální dvojče a můžete s ní hned nakupovat. Akce platí i pro uživatele, kteří se zaregistrovali přes odkaz výše, založili si účet Na zkoušku a pak v průběhu trvání akce přešli do účtu Plus. Přeji pěkný den, Katka :)

Jaroslav Fortelný

Dobrý den, v informacích o kartě uvádíte, že je s ní možný výběr z bankomatů ČSOB a v zahraničí zdarma. Je to pravda?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, ano. S Mallpay kartou jsou výběry z bankomatů ČSOB a v zahraničí zdarma. Přeji pěkný den, Katka :)

Jana Kol.

Dobrý den, před cca dvěmi týdny jsem se přes odkaz zaregistrovala a před týdnem provedla nákup. Ale doposud mi nebyly přečteny kredity. Mohu poprosit o nápravu?

mallpay

Dobrý den, Jano, moc se omlouváme za vzniklé komplikace. Vidím, že jste nám již poslala e-mail s bližšími informacemi, obratem se s kolegy podíváme, kde by mohl být problém a budeme vás neprodleně informovat, abychom vše vyřešili k vaší spokojenosti. Prosíme ještě o krátké strpení. Děkujeme, tým mallpay

Tomáš Heger

Dobrý den,

Taky jsem provedl nákup a to 3.1.2022 Cashback na MallPay byl proveden, ale1000 kreditů na účet Slevomatu nebyl připsán. Po uplynutí 5 dní jsem volal na zákaznickou linku Slevomatu a bylo mi řečeno, že se nato podávají a pošlou výsledek na email. Taky nic nepřišlo.
Děkuji.
 Tomáš

mallpay

Dobrý den, Tomáši, omlouváme se, že vám nepřišla žádná reakce. Můžete nám prosím na marketing@mallpay.cz napsat váš e-mail, na který máte registrovaný účet na Slevomatu? Pravděpodobně není stejný, jako využíváte u mallpay a nedaří se vás kolegům v systému Slevomatu dohledat. (Stejný mail není podmínkou, jen může občas dojít k podobnému zádrhelu). Věříme, že to ale spolu obratem vyřešíme. Do předmětu e-mailu prosím uveďte „Slevomat Tomáš Heger“. Podíváme se na to. Děkujeme, tým mallpay

Tomáš Heger

Děkuji za vyřízení a že se to vysvětlilo. Ještě jednou děkuji

Lenka Šatánková

Dobrý den,

provedla jsem dne 12.12.2021 nákup dle instrukcí výše, cashback mi z vyúčtování byl odečten avšak 1000kreditů na účet Slevomatu nebyl připsán. Poradíte mi, prosím, kde nastal problém? Děkuji.

 Lenka

mallpay

Dobrý den, Lenko, mrzí nás, že jste ještě kredity nemohla využít. Mrkli jsme na to s kolegy ze Slevomatu a dle systému vám kredity měly být připsány dne 20. 12. 2021 na zákaznický účet vytvořený na e-mailovou adresu satankovalenka11@gmail.com. Podíváte se prosím, jestli nemáte na Slevomatu ještě jiný účet vytvořený na jinou e-mailovou adresu a nedíváte se na něj? Pokud ne, kontaktujte prosím kolegy přímo na tel. 222 745 354 či na e-mailu podpora@slevomat.cz a ti s vámi vše dají do pořádku. Děkujeme, tým mallpay

Artemis

Dobrý den,když účet mám,na zkoušku,a mám zájem o kartu k účtu plus,bude to fungovat?,když se přihlásím,ale už tam nebude promo proklik slevomat-(to je jen u registrace), ale https://mallpay.cz/prihlaseni,jak se to pak spáruje??,jak to projde „přes“ slevomat?

mallpay

Dobrý den, Artemis, nebojte, získání slevy při přechodu na účet „Plus“ z účtu „Na zkoušku“ funguje bez problémů – v takovém případě skutečně není nutné využít proklik na této stránce vedoucí na registraci, jak správně uvádíte. Jako náš stávající zákazník k přechodu na účet Plus využijte příslušné tlačítko v Zákaznické zóně na mallpay.cz. Spárování provede náš systém automaticky a kolegové ze Slevomatu od nás obdrží informaci, aby vám kredity připsali do 5 pracovních dnů od prvního nákupu s mallpay kartou.

Veronika K.

Dobrý den, účet jsem před měsícem uvažovala že zřídím, avšak registraci nedokončila. Kartu nemám a neklikla jsem na finální potvrzení. Avšak nová registrace nelze udělat, píše mi to, že už můj účet s tímto emailem a telefonem existuje. Zkusila jsem se přihlásit a píše mi to Plus je skoro váš. Mohu registraci dokončit a využít akce na slevomatu, nebo je již pozdě? Stačí se prokliknout přes slevomat odkaz a tam se pak přihlásit a vše dokončit? Děkuji.

mallpay

Dobrý den, Veroniko, akci můžete i tak stále využít, stačí postupovat přesně, jak píšete – proklikněte se přes odkaz zde na Slevomatu a následně na mallpay.cz dokončete vaši registraci pro získání bezplatného účtu mallpay Plus. Tím automaticky získáte mallpay kartu a budete moci využít slevu až 2000 Kč na vaše nákupy.

Aleš

Dobrý den,
jaké jsou přesně podmínky pro získání karty? Žádost mi byla nepochopitelně zamítnuta, přestože nemám žádné dluhy a slušný příjem…
 Aleš

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši, pokud máte potíže s uplatněním, můžete kontaktovat provozovatele na e-mailu:info@ma­llpay.cz nebo na tel. +420 234 703 291 či naši zákaznickou péči: https://www.slevomat.cz/kontakt. Jistě nalezneme společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

dosercz

Dobrý den,
objednávka provedena 16. 12. a zaplacena mall pay kartou, ale kredity na Slevomatu připsány nebyly, můžete to prosím prověřit?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Mrzí nás, že máte komplikace s využitím nabídky. Jelikož se jedná o specifický dotaz, prosím kontaktujte nás prostřednictvím formuláře www.slevomat.cz/kontakt. Do dotazu nám prosím upřesněte, zda jste nedostal 1000 kreditů za založení účtu nebo zda máte na mysli cashback za placení novou kartou. Jsou to dvě rozdílné možnosti. Napište nám k tomu prosím, zda jste splnil všechny podmínky akce, datum založení/nákupu a další podrobnosti. Děkuji za pochopení a přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Petr Dlouhý

Dobrý den, účet jsem si dnes založil, ale na stránku jsem se neproklikl přes ten váš odkaz. Dostanu přesto odměnu?
 Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, toto je dotaz spíš přímo na Mallpay, kam se prosím obraťte ohledně splnění podmínek akce. Pokud jste však nešel přes daný odkaz k nám se informace ohledně založení účtu v MallPay nedostala. Pěkný den

Martin

Dobrý den, 2000 korun to není. Opravte si název akce, jinak jde o klamavou reklamu.

mallpay

Dobrý den Martine, nevíme, jak je to myšleno? Pokud máte na mysli druhou slevu 1000 Kč v kreditech, pak 1 kredit = 1 Kč. Slevu na první nákup až 1000 Kč získáte přímo od mallpay. Maximální sleva je tedy skutečně 2000 Kč.

Jiří

Dobrý den,
již druhý den není možné zřízení účtu Plus, to znamená že nabídku nelze využít! Web mallpay pouze stále dokola píše „Pardon, zradila nás technika“, což samo o sobě ukazuje na kvalitu celé služby.
Velké zklamání a lituji toho, že jsem poskytl osobní informace takovým amatérům, kdoví kam všude se dostanou…

mallpay

Dobrý den, velice se omlouváme za technické potíže v minulých dnech ze strany jednoho z našich dodavatelů, které bohužel nedokážeme zcela ovlivnit. Odpovědnost je ale samozřejmě na naší straně, proto prosím ještě jednou přijměte naši omluvu za komplikace. Technické nedostatky už by měly být odstraněny. Pokud tedy máte stále chuť nabídku využít a účet mallpay Plus si zdarma zařídit, můžete tak nyní znovu učinit. Pokud by se vám to náhodou nepodařilo, napište nám prosím na e-mail marketing@mallpay.cz vaši e-mailovou adresu, kterou jste při registraci zadal, a my se na to podíváme Nemusíte mít obavy, vaše osobní informace jsou v naprostém bezpečí a k nikomu nepovalenému se nedostanou. Na to u nás mimo jiné dohlíží ČNB a další instituce. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že nám dáte ještě jednu šanci.

Helena Láníková

Dobrý den. Jaké jsou podmínky pro uplatnění kreditů jak z platby z karty mallpay tak ty které připíšete v hodnotě 1000,–kč. A jakou potom mají platnost?

mallpay

Dobrý den, jedinou podmínkou je pořízení účtu mallpay Plus s mallpay kartou (vše je zdarma) a nejpozději do 14. 2. 2022 s ní nakoupit na Slevomatu cokoli se vám zalíbí. Může to být třeba masáž, wellness pobyt, menu v dobré restauraci, zkrátka libovolný voucher z nabídky na Slevomatu. Voucherů samozřejmě může být i více. Za tento nákup vám mallpay vrátí 20 % až do výše 1000 Kč zpět na váš účet mallpay Plus. Do 5 pracovních dní vám pak Slevomat automaticky připíše 1000 kreditů na váš účet na Slevomatu, které mají platnost 2 měsíce.

Aurora

Dalších 6 dnů pryč, email odeslání a bonus nikde. Střílite si z lidí asi.

mallpay

Dobrý den, omlouváme se za delší čekání na připsání kreditů, věc jsme v minulém týdnu řešili s kolegy ze Slevomatu a během dnešního dne by se vám kredity měly připsat na váš účet. Pokud by se tak náhodou nestalo, ozvěte se nám prosím a vše zařídíme.

Dosercz

Dobrý den,
vylučuje se cashback za první nákup na Slevomatu s jinými vašimi cashbacky na jiných e-shopech? Nebo je možné získat cashback na každém e-shopu, u kterého ho nabízíte.

mallpay

Dobrý den, cashbacky na první nákup s mallpay kartou se vzájemně vylučují, je tedy potřeba si vybrat pouze jeden e-shop, na kterém cashback chcete využít. V průběhu roku se ale můžete těšit na mnoho podobných akcí, kde slevu nebo cashback získáte i na další nákupy.

Aurora

Dobry vecer. Prvni platba provedena pred 6 dny (v dobe meho prvniho prispevku). 5 dnu je pryc a zadne kredity neprisly. Chtela jsem vyuzit dnesni Mikulasske akce do pulnoci, ale nemohu. V cem je problem?

mallpay

Dobrý den, moc se omlouváme, že došlo k takovéto komplikaci. Obratem se podíváme, kde se mohla stát chyba, abychom vše mohli dořešit k vaší spokojenosti, která je pro nás prioritou. Můžete nám prosím na e-mail marketing@mallpay.cz poslat vaši e-mailovou adresu, na kterou jste si mallpay účet zaregistrovala? Do předmětu prosím uveďte Aurora Slevomat. Děkujeme, tým mallpay.

Richard

Dobrý den, již mám založený mallpay účet, ale pouze tarif „Na zkoušku“. Mám možnost využít této nabídky, pokud bych si chtěl aktivovat tarif Plus?

mallpay

Dobrý den, ano, stačí zdarma přejít na účet Plus a následně můžete nabídku využít. Dokonce ani nemusíte čekat, až vám do schránky pošleme fyzickou mallpay kartu. V mobilní aplikaci mallpay nebo v Zákaznické zóně mallpay si v sekci „Karta“ virtuálně zobrazíte všechny potřebné údaje k platbě.

Jakub

Dobrý den, již mám založený mallpay účet, ale pouze tarif „Na zkoušku“. Mám možnost využít této nabídky, pokud bych si chtěl aktivovat tarif Plus?

mallpay

Dobrý den, ano, stačí zdarma přejít na účet Plus a následně můžete nabídku využít. Dokonce ani nemusíte čekat, až vám do schránky pošleme fyzickou mallpay kartu. V mobilní aplikaci mallpay nebo v Zákaznické zóně mallpay si v sekci „Karta“ virtuálně zobrazíte všechny potřebné údaje k platbě.

Tomáš Plaček

Dobrý den, stačí tedy na Slevomatu nakoupit například za 1000Kč, dostanu za to 20% takže 200 kreditů a následně dostanu dalších 1000 kreditů, celkem budu mít 1200 kreditů a budu je moct použít na jakýkoliv nákup bez limitu?

mallpay

Dobrý den, nejprve je potřeba si pořídit mallpay kartu, kterou získáte zdarma k účtu Plus od mallpay. Ten je samozřejmě také zdarma a nabízí spoustu výhod při nakupování. Kromě skvělých slev například také automatické prodloužení záruky na 3 roky nebo automatické pojištění zboží proti rozbití a krádeži. Novou mallpay kartou zaplatíte váš první nákup na Slevomatu a mallpay vám z něj vrátí 20 % zpět až do výše 1000 Kč. Tato částka se připíše zpět na váš účet u mallpay. Následně vám do 5 dnů od tohoto prvního nákupu Slevomat připíše kredity v hodnotě 1000 Kč na vaše další nákupy. Celkem tak můžete ušetřit až 2000 Kč.

Jana

Krásný den!
Vše jsem udělala správně, ale bohužel karta mi nejde vytvořit. Prý nesplňuji požadavky :(

mallpay

Hezký den, moc nás mrzí, že se vám nepodařilo účet úspěšně vytvořit. :( Mohla byste nám prosím napsat na e-mailovou adresu info@mallpay.cz? Společně bychom se podívali jestli ověření proběhlo správně. Jako finanční služba musíme všechny klienty pečlivě ověřit. Pokud bychom tak neučinili, porušovali bychom zákon, platili tučné pokuty a provoz mallpay bychom museli ukončit.

Kristýna

Dobrý den,

chápu to správně, že po první jakékoliv platbě obdržím kredity v hodnotě 1000 Kč na Slevomat? Děkuji

mallpay

Dobrý den, první nákup v libovolné výši je potřeba zaplatit mallpay platební kartou, kterou získáte zdarma k účtu Plus od mallpay. Ten je samozřejmé také zdarma a založit ho zvládnete za pár minut online zde https://mallpay.cz/registrace?promo=slevomat. Z tohoto nákupu vám mallpay vrátí 20 % zpět až do výše 1000 Kč a následně vám do 5 dnů Slevomat připíše kredity v hodnotě 1000 Kč na vaše další nákupy. Celkem tak můžete ušetřit až 2000 Kč.

Richard

Dobry den, je ucet „plus“ zpoplatnen?

mallpay

Dobrý den, není, účet Plus i všechny jeho výhody, jako je třeba automatické prodloužení záruky na 3 roky či pojištění zboží proti rozbití a krádeži, jsou zdarma.

Přesvědčit se můžete během chvilky v ceníku mallpay – https://mallpay.cz/cenik

Aurora

Dobrý den. Lze využít pro tuto platbu virtuální kartu, než přijde plastová?

mallpay

Dobrý den, ano, virtuální kartu samozřejmě můžete využít. Stačí si ji aktivovat v mobilní aplikaci mallpay nebo v Zákaznické zóně na mallpay.cz a můžete s ní hned začít nakupovat.

Jaké další vychytávky mallpay karta umí, zjistíte jednoduše kliknutím sem https://mallpay.cz/karta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru