Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

12 voucherů na zvýhodněné fee: přijďte ve dvou, zaplaťte jedno fee

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
stáňa

nerozumím platnost do 31.3.2022, není to na celý rok 2022?

Časopis Golf

12 ks voucherů 1fee2hráči má platnost do konce golfové sezony 2022 (někde to bude i do konce prosince). Platností do 31.3. je omezeno uplatnění „voucheru s kódem“ ze Slevomatu, který získáte po úhradě a který následně uplatníte u poskytovatele voucherů 1fee2hráči. Pokud budete potřebovat více informací, zavolejte na tel. 604 210 053.

Tomáš Kysela

Dobrý den, nefungují odkazy na seznam hřišť na kterých lze poukazy uplatnit.

Časopis Golf

Dobrý den,
zřejmě myslíte seznam hřišť na Slevomatu. Ten spravovat neumíme, ale vaši informaci jsem jim přeposlal. Než bude chyba opravena, můžete se podívat na seznam hřišť zapojených do projektu přímo. Je umístěn na adrese:
 https://www.golfinfo.cz/1fee2hraci/seznam-hrist-akceptujicich-voucher-12

Ivan Němec

Postupoval jsem podle návodu a objednal 12 voucherů 1fee 2 hráči za 329 Kč. Platbu jsem zvolil převodem z účtu. Na závěr se objevila informace ze Slevomatu, že po zaplacení se Voucher,
myšleno jeden ? objeví v mém mailu. Nerozumím tomu, vždy jsem všech 12 voucherů obdržel po zaplacení poštou v obálce. Prosím o vysvětlení.

Časopis Golf

Dobrý den, oproti minulosti se nic nemění, a tak jde spíš jen o hru se slovíčky, které se – i když nejsem zástupcem Slevomatu – pokusím vysvětlit. Podle mě „voucher“ ze Slevomatu, který dostanete na mail, bude obsahovat kód a tradiční instrukce, jak s kódem naložit. Konkrétně to znamená, že je potřeba kód + vaši poštovní adresu přeposlat na náš redakční e-mail golf@ccb.cz, abychom vám mohli po ověření kódu poslat 12 ks voucherů 1fee2hráči poštou na vaši adresu. O předání těchto finálních voucherů na poštu, budete informování e-mailem, abyste si mohl pohlídat jejich doručení. (JS)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru