Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 kopečků zmrzliny v italské zmrzlinárně Gelati

4,1 / 5 Gelati Eis Caffé Brno Brno  (mapa) 1 458 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
E.T.

Dobrý den,
je k dispozici i nekuřácká část?

Slevomat.cz

Zdravíme E.T. Ano, nekuřácká část je oddělena, takže si můžete užívat čerstvého vzduchu i lahodné zmrzliny. Dobrou chuť.

P.

dobrý den, je v kavárně možno projet i s invalidním chodítkem přišli bychom s bratrem na zmrzku ale abychom nezavazeli lidem. děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Zdravíme P,
v tom by neměl být sebemenší problém, ba naopak. Jen doporučujeme před návštěvou zavolat a rezervovat místo na tel: +420 602 289 8­14 nebo : +420 516 116 9­31 Přejeme hezký zbytek neděle a doufáme, že si to s Bratrem užijete. Dobrou chuť.

katka

Dobrý den, pokud bude u stolku více osob, může se uplatnit pouze 1voucher,jak uváděli pro paní Janu z email. odpovědi cukrárny? Nebo je to tak, že maximum na osobu je 5voucherů a můžeme tak použít při jedné návštěvě např. 2vouchery a při další zbývající ? Omezení na 1voucher nic víc,nic míň ,tak jak je v odpovědi totiž v podmínkách nikde není. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Katko, v Gelati Eis Caffé můžete uplatnit klidně i více voucherů u jednoho stolu. Přejeme hezký den a dobrou chuť.

Tomáš

Jana: děkuji za překopírování odpovědi od poskytovatele, ušetřila jste mi peníze a hlavně čas. Chtěli jsme koupit zmrzlinu pro malou, která asi těžko sní 5 kopečků a když nejsou ochotni to rozdělit, jejich problém – nebudou mít nic. Minule jsem mě voucher na zmrzlinu jinam a tam nebyl problém vše s úsměvem, takže se tam rád vrátím.

Bára

Dobrý den, odpovídáte prosím na všechny dotazy, nebo jen na některé? Nedostala jsem žádnou odpověď na dotaz zaslaný včera :-(
Děkuji Doležalová

Slevomat.cz

Dobrý den Báro, na vaši otázku odpovídáme ano, stačí s sebou donést číslo voucheru. Přejeme hezký zbytek neděle.

Ina

Akce vypadá sice zajímavě-chutí i cenově,ale nevím jak kdo, ale já teda nejsem schopna sníst 5 kopečků naráz a sedět někde třeba hodinu a půl-to je stráta času.Tak atraktivní Vaňkovka zase není.

Slevomat.cz

Zdravíme Ino, určitě se najde někdo, kdo by Vám s těmi 5ti kopečky rád pomohl. Proto prosím neváhejte pozvat někoho z přátel k posezení u kávy a s chutí se pusťte do sladkého pohárku plného super zmrzliny. Třeba tak vykryjete onu ztrátu času. Hezký den.

Monika

A mohu dostat alespon k misce dve lzicky u stolu?
Kavarna je samoobsluzna, nebo mezi stolkama pobiha servirka?

Slevomat.cz

Dobrý den Moniko, 2 lžičky k jedné misce snad nebude problém. Jinak v Gelati Eis Caffé obsluha samozřejmě je. Přejeme dobrou chuť.

Katka

Dobrý den, do kdy je nutné zakoupené vouchery využít?

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko. Voucher platí do konce prázdnin. Tj. srpna 2013

Jana

dd, nevim, proc mi dodavatel odpovedel do mailu a proc ne sem – proto pripojuji odpoved na otazku pred 5 hodinami:
Dobrý den,
5.kopečků u stolu a žádné kornoutky, kelímky a žádné dělení na více porcí.Akce je na 5.kopečků u stolu, nic víc a nic míň.
S přáním hezkého dne Černý Ivo

Bára

Dobrý den,
je nutné přinést vytištěný voucher sebou? Nebo stačí jen číslo … mám rozbitou tiskárnu,
děkuji za odpověď, Doležalová

Jana

Dobry den, tech 5 kopecku je jen pro jednu osobu nebo lze rozdelit do kelimku 2 ci 3 osobam? dekuji

Pavel

když pošlu děcka s termoskou tak jim to do ní můžou dát, když si koupí třeba více voucherů, ? a něco budou papat v kavárně a něco si vezmou domů?

Dana

Dobrý den,kde přesně ve Vaňkovce vás najdeme-poschodí?A můžeme si vzít zmrzlinu s sebou do kornoutu,nebo ji musíme konzumovat u stolku?Díky Dana

Slevomat.cz

Dobrý den Dano, děkujeme za Váš dotaz.
Gelati Eis Caffé se nachází v 1 patře, hned uprostřed po levé straně když půjdete směrem z Úzké ulice. Konzumace zmrzliny je pouze u stolu v Kavárně Gelati. Přejeme dobrou chuť.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru