Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ověřená diagnostika těla švýcarským přístrojem Global diagnostics včetně konzultace! Věnujte zdraví blízkým či harmonizujte vlastní organismus.

3,3 / 5 Diagnostic-centrum Praha - Vinohrady  (mapa) 102 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Diagnostic-centrum

Dobrý den,
silikonové implantáty nemají žádný vliv na měření.

Romana

Pod konzultaci myslite take stanoveni diety nebo teda vhodnych a nevhodnych potravin konkretne pro muj organizmus, ktere dostanu take v tistene podobe domu s polu s vysledky vysetreni?

Diagnostic- centrum

ano, náš lékař Vám poradí a doporučí jak postupovat dál. Také dostanete v tistěné podobě informace o stravě a výživě.

Martin

Dobrý den, prosím o upřesnění odpovědi k první otázce (bionergetický stav). Za 60 minut vyšetření ověříte funkci všech vámi uvedených orgánů? V jakých jednotkách se bioenergetický stav měří? Píšete v odpovědi – ledviny, plíce, srdce a další systémy… Takže přístroj zjišťuje glomerulární filtraci, vyhodnocuje plicní dynamické a statické objemy na bázi spirometie a TÉŽ vyšetřuje srdce jako EKG a pohybový a trávicí systém? To vše za 60 minut? Vyšetřuje také „imunní“ systém? Jak bez odebrání a analýzy patřičných vzorků? Děkuji za informace

Diagnostic-centrum

Dobrý den,

přístroj funguje na bázi frekvencí. Každý orgán, část těla i každá soustava má svůj individuální model reakcí na slabé podněty zvenčí. Přístroj vyhodnocuje odezvy podnětů a doktor podle těchto výsledků a anamnézy určí váš stav a dá doporučení. Nejedná se o klasickou diagnózu, ale stav vašeho těla z pohledu celostní medicíny.

Kristina

Stačí toto vyšetření nebo je nutná další kontrola, případně další vyšetření? Má smysl tato jedna návštěva nebo je nutné pokračovat?

Diagnostic- centrum

Dobrý den, záleží na vyhodnocení stavu Vašeho organismu, který podrobně proberete s našim odborným lékařem a ten navrhne další postup.

Jana

Dobrý den, budu si moci výsledky z diagnostiky odnést s sebou nebo budou archivovány v centru a já budu pouze informována na základě těchto výsledků?

Diagnostic-centrum

Dobrý den, výsledky si odnesete sebou.

Martin

Dobrý den,
prosím o vysvětlení pojmu „bioenergetický stav orgánů“. Děkuji

Diagnostic- centrum

Bioenergetický stav organismu:
Je celkový stav organismu závisející na funkci důležitých orgánů (např. ledviny, plíce, srdce, tak soustav, jako mízní, trávicí, imunní systém, pohybové ústrojí atd.)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru