Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Virtuální realita u vás doma: zapůjčení příslušenství vč. her na 2, 3 nebo 6 dní.

4,8 / 5 Virtuální realita domů. 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Irelia

Dobrý den, opravdu si myslíte že je někdo tak hloupý, aby vám zaplatil polovinu ceny headsetu za vypůjčená na 6 dní ?

VRotR.cz

Krásný den.
Děkujeme za dotaz. To máte stejné, jako s půjčením vrtačky. Taky půjčení vrtačky na delší dobu stojí skoro stejně jako kdybyste si jí koupili. Přesto se vrtačky půjčují. Jde jen o to, že vrtačkou si chcete vyvrtat třeba dírku na pověšení obrazu pak ji už nebudete potřebovat. To samé je s VR – plánujete párty, oslavu narozenin nebo vaše děti mají jarní prázdniny a nemůžou jít ven protože to momentálně nejde. Tak si půjčíte VR set a máte po starostech. Navíc nezapomeňte k brýlím připočítat nákup dalšího vybavení a her. Potom se budeme bavit o mnohem vyšší částce než je cena VR zařízení.

Jakub Vaněk

Dobrý den, je možné si VR headset zapojit i do vlastního počítače a hrát vlastní hry? Například závodní simulátory. Děkuji

VRotR.cz

Krásný den.
Určitě tato možnost tu je, pokud máte svojí hru která podporuje režim VR, dostatečně výkonné PC, které to zvládne a máte dostatečné zkušenosti pro zapojení setu tak ano. Pro tuto možnost pronájmu zavolejte a vše probereme.

Nikola

Dobrý den, jaký výkon musí mít PC aby hra fungovala dobre ?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo :)
při zakoupení voucheru z této nabídky nepotřebujete žádný počítač. Stačí Vám pouze volný prostor, zásuvka, připojení na internet a případně televize.
Pěkný den :)

Darina

Dobrý den a doprava do Žďáru nad Sázavou by byla jaká?

VRotR.cz

Krásný večer. Děkujeme za dotaz. Cena uvedená u zážitků je konečná. Dopravu máte v ceně nabídky.

Elena

Dobrý den, znamená to, že si musím předem vybrat jednu hru, nebo si můžu vybírat potom, až mám doma půjčený VR set (tj můžu si vyzkoušet více her)? Děkuji

VRotR.cz

Krásný den. Z těchto uvedených her si můžete vybírat a libovolně měnit v průběhu hraní. Uvedené aplikace jsou součást pronájmu setu.

Kristin

Dobry den, kolik a jake hry jsou k dispozici? Děkuji.

VRotR.cz

Dobrý den.
Děkuji za dotaz, seznam her a aplikací které budou pro vás připraveny najdete na našich stránkách. https://www.vrontheroad.cz/virtualni-realita-domu/.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru