Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Foodtruck Burgeritos: nadupané burgery či hot dogy s hranolky i nápoji pro 1–3 osoby

4,5 / 5 Burgeritos foodtruck Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 37 prodejů

Hodnocení podniku Burgeritos foodtruck

4,5 10×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Personál 4,6
92%
Jídlo 4,8
96%
Prostředí 4,7
94%
Průběh rezervace 4,0
80%

Filtry
Recenze zákazníků

❗️1000 chyb, ke kterým došlo se mi nechce ani vypisovat.
❗️Sice nám bylo nabídnuto, že celé menu se udělá znova a tak jak má být, ale to určitě nebylo tak jak to má být ani ve snu.
❗️Chtěli jsme psát poprvé velmi špatné hodnocení, ale řekli jsme si, že první zavoláme paní majiteli, protože jednání obsluhy, zacházení s jídlem a výsledná chuť byla otřesná!!! Pan majitel tedy slíbil a ujišťoval nás, že dostaneme úplně zcela nové menu, ale když ani druhá objednávka se nepovedla tak jak měla, tak na to už jsme neměli trpělivost.
❗️ Hlavní věc a to je chuť BURGERU, že jo, tak v životě jsem nejedla tak přesolené maso a že já ráda solím, ale tak nás štípal jazyk a malém jsme se z toho pozvraceli, takže půlku jsme vyhodili oba do koše.
❗️ Vulgární konverzace mezi obsluhou – mladých kluků ve food tracku byla excelentní.
❗️ Klučina měl v uších sluchátka a my jsme nevěděli, jestli se baví s námi, nebo se svým kamarádem, protože jednou mluvil na nás a pak na kamaráda a přitom se díval na nás
❗️ Neměli rukavice, kašlali tam, chrchlali, otřesné.
❗️Místo hranolek, jsme dostali salát, protože se prý “zkazil” friťák, přičemž jsme pak v pozadí slyšeli, že pouze nemají olej.
❗️ Neměli ani normální colu, jenom zero není to tak velká chyba, ale spolu s těmi dalšími už nám docházela trpělivost
❗️K salátu jsme neměli vidličky, tak jsme si o ně řekli a prý že ani vidličky nemají, ani ubrousky jsme nedostali, když jsme si o ně taky řekli, tak taky opět řekli že nemají ani ubrousky. Hranolky jsem si šla objednat vedle do mekáče, jelikož jsme neměli ten salát ani čím jíst, navíc po tom všem jsme ani neměli chuť.

Sranda je, že jsme měli dostat Colu, hranolky a 2× burger a všechno jsme dostali úplně jinak. V burgeru měl být čedar, který tam samozřejmě ani stejně nebyl.

A když jsme přišli podruhé, tak nás přivítal kluk, který tam byl první den, přičemž podle slov majitele, nám bylo řečeno, že nám ten burger udělá tak jak má, že v pondělí bude v Česku a máme přijít v 17 h. No ale majitel tam nebyl a byl tam že jo klučina, co tam byl prvně, tak jak nám mohl zajistil takový člověk co nemá zkušenosti burger jak se patří. Ani o nás nedal vědět, klučina nevěděl že vůbec přijdeme, nic.

❗️No samozřejmě, že se opět něco našlo, řekli jsme naši objednávku a kdybych si toho nevšimla, dostaneme zase úplně něco jiného. Hot dog a burger, místo dvou burgerů už nám chtěl dělat
❗️Pak tedy jsme dostali burger a hranolky nikde, klučina chudák zapomněl, byl tam první den a sám. Hranolky jsme dostali, až jsme měli skoro celé jídlo snězené. A chyběla tentokrát zase slanina. A burger chuťově nic moc. Sice tam nebyla vysypaná celá solnička, ale ničím mě neoslovil.

S tímto to majitel může zavřít, to ať se na mě nikdo nezlobí.

Hodnoceno: 15. června 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos
Hodnoceno: 23. května 2022
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos

Jídlo bylo skutečně výborné. Jeden z nejlepších burgerů, co jsem jedl! Doporučuju

Nelíbilo se mi, že objednávka byla domluvena na určitý čas a když jsem přišel, tak pan teprve začal burgery připravovat a musel jsem čekat. Tím pádem rezervace naprosto postrádala smysl

Hodnoceno: 26. března 2022
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos
Hodnoceno: 19. února 2022
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos

Jídlo úžasné, o tom žádná, mega porce masa, vše výborné jak má být. Jeden z nejlepších burgerů, fakt doporučuju. Oba se ženou jsme byli moc spokojeni.

Způsob rezervace – volalo se dopředu, objednáno na konkrétní čas a když jsem přišel v konkrétní čas ke stánku, tak burgery se začaly teprve připravovat. Proto za rezervaci dávám pouze 2/5. Komunikace byla sice super, domluva bez problémů, ale time management na straně provozovatele trošku nevychytaný.

Hodnoceno: 13. února 2022
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos

Jídlo dobré, i když nám přišlo, že nám zapomněli dát omáčku (jak do burger, tak hotdogu)

Objednání a rezervace docela zmatečná, poprvé jsme ani nemohli použít voucher.

Hodnoceno: 25. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Nadupané burgery a hot dogy z foodtrucku Burgeritos
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru