Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní pobyt ve 4* hotelu na Vinohradech: snídaně a možnost wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Don Giovanni Praha (mapa) 759 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Nikola

Dobrý den, měla bych dotaz chtěly by jsme s rodinou do vašeho hotelu , chtěli by jsme se zeptat zda je u vás možnost welness a jestli je tam bazén na fotkách ho tam nevidím děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo :)
ano, za příplatek je možné v hotel wellness navštívit. Součástí wellness je vířivka, sauna a pára. Bazén zde bohužel není. I tak zde jde ale skvěle relaxovat.
Pěkný den :)

Libuše N.

Dobrý den,
zaslala jsem vám email s dotazem a požadavkem na vámi uvedený email reservations@hotelgiovanni.cz. Jak dlouhou dobu si musím počkat na odpověď?

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše. Děkuji Vám za dotaz. Poskytovatel se Vám bude v co nejbližším možném termínu věnovat. :) Doporučím Vám, pravidelně kontrolovat ve své e-mailové schránce i složku hromadných e-mailů a spamů. S přáním krásného dne, Karel

Lenka Bílková

Dobrý den, píšete jako tip, že lze zakoupit i all inclusive variantu s welness a večeří, ale nikde tuto nabídku nevidím.
Můžete mi, prosím, pomoci?
Děkuji a přeju prima rok 22!

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :)
tato varianta je v současné době vyprodána. Bohužel tato informace nám v textu nabídky omylem zůstala. Předám informaci kolegům, kteří se o nabídku starají, aby vše napravili. Děkujeme za pochopení.
Pěkný den :)

Michaela Maierová

Dobrý den , děkuji za odpověď ohledně doplatku za třetí dospělou osobu , kterou bych uhradila případně na místě, ale to důležité v odpovědi chybí je cena za tu třetí osobu . Děkuji za odpověď. M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, jak již uvedla kolegyně, pokud v objednávce u nás na stránkách přidáte 3 dospělého člověka, zobrazí se Vám doplatek, který je za tuto osobu. Pěkný den

Michaela Maierová

Dobrý den ,
v případě zakoupeného voucheru pro dva , kolik by činil doplatek pro třetí osobu , Děkuji M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, pokud si děti či další dospělé osoby přidáte do rezervace již během objednávky, automaticky se vypočítá cena i za ně (nemají-li pobyt zdarma) a cena pobytu je již konečná. Pokud informaci o dalších osobách a dětech zadáte až do poznámky, doplatíte za ně na místě. V tomto případě je také potřeba ověřit si před zakoupením voucheru kapacitu hotelu. Přeji pěkný den, Katka :)

Petra Procházková

Dobrý den, je možno přijet do hotelu dříve a uchovat si u vás kufry, jelikož check in je až 15:00. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :) určitě to není problém. V hotelu je zavazadlová místnost, kde si lze kufry nechat.
Pěkný den :)

Tomáš

Dobrý den,

je možné zakoupit voucher v termínu červen 2020?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, tato nabídka platí pouze pro termíny do 31.3.2022. Přeji pěkný den.

Soňa Jarošová

Dobrý den, pokud pobyt prodloužím o noc nebo dvě, tak každý další den má ubytovaný nárok na snídani a wellness? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Soňo :)
pokud koupíte pobyt na více nocí, tak snídaně je samozřejmě pro ubytované po celý pobyt. Pokud zakoupíte variantu s wellness, tak to je v ceně vždy jen jednou po dobu pobytu nehledě na jeho délku.
Pěkný den :)

Eva Bobysudová

Dobrý den, chci koupit poukaz „ALL INCLUSIVE V PRAZE“, ale zaráží mě, že check-out je do 10:00, když wellness, které je v ceně je od 10–16 hodin. Platí tedy ten check-out jen pro opuštění pokojů a do wellness ne? děkuji Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. +420 777 772 408 či e-mailu: reservations@hotelgiovanni.cz . Pěkný den, Tomáš :)

Lenka Hamplová

Dobrý den, mám dotaz . Chtěla bych pokoj Mozart suite na jednu noc pro novomanželé. O kolik by byl woucher dražší? Nebo jak to udělat nejlíp, když to chci jako dárek? A wellness v tom být nemusí ( nejsou na to).

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, upgrade do vyšší kategorie pokoje v závislosti na obsazenosti hotelu, je tedy potřebné kontaktovat přímo hotel na e-mailu: reservations@hotelgiovanni.cz či tel. +420 777 772 4­08. Jistě Vám rádi zodpoví veškeré dotazy. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Martina Navrátilová

Dobrý den,

V nabídce je napsáno, že nelze zakoupit termíny o víkendu. Při výběru online termínu mi však zamluvit noc ze 27 na 28. 11 lze .

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, děkujeme za upozornění, jednalo se o chybu, kterou již kolegové upravili a omezení jsou stále platná, že voucher není možné využít během víkendů do konce roku 2021, dále pak v období 17. 12. – 1. 1. 2022. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Petr Bělíček

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak stornovat voucher bez termínu u tohohle hotelu. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Petře, díky za Váš dotaz. Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně nejpozději 14 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s recepcí. S přáním hezkého dne, Maty

Terezia Skrutekova

Prosim vás pri vybere na 4 dni, je napisane 1× neobmedzeny vstup do welness. Znamená to že za 4 dni len 1 vstup je v cene?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, v ceně je pouze 1× vstup do wellness. Další vstup do wellness si lze doplatit až na místě a to dle platného ceníku hotelu. A to za příplatek: děti do 14 let zdarma a starší osoby 300 Kč/120 min. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru