Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružná týmová hra TEPfactor: zábava inspirovaná TV show Pevnost Boyard

4,7 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 1 463 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den, rodina 2 dospělí plus 4 děti, tedy 6 osob – můžou tvořit jeden tým nebo se musí rozdělit na 3+3? Děkuji, Andrea

TEPfactor

Dobrý den Andreo, možné to je ale je třeba se na místě domluvit s recepcí. Záleží také kolik je třeba nejmladšímu potomkovi, ale pokud byste třeba byli už všichni dospělí nebo děti byli již dorosteneckém věku, tak bych klidně doporučil rozdělit na dva týmy po třech osobách a dát si soutěž mezi sebou. :-) Záleží ale na vás a je možné se tedy rozhodnout a domluvit až na místě s recepcí. Děkujeme a budeme se těšit na vaši návštěvu. Tým TEPfactor

Maryam

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli by šlo zaplatit kazdej 199 Kč jsme 3 (13,13,13 let) každý by zaplatil za sebe ale šli bychom tam 3 v 1tymu šlo by to?

TEPfactor

Dobrý den. Ano je možné zakoupit tři samostatné poukazy a pak přijít a hrát v jednom týmu. Děkujeme a budeme se těšit. Tým TEPfactor

Štěpánka Misová

Dobrý den prosím chtěla bych se zeptat jsme 4 členná rodina 2 dospělý a 2deti (16 12)bude nám stačit koupit poukaz na 3h.pojedeme poprvé. děkuji za odpověd Misová

Slevomat.cz

Dobrý den, Štěpánko, zda Vám budou 3 hodiny stačit je na Vašem uvážení, každopádně ohledně doporučení můžete kontaktovat provozovatele na e-mailu:slapy@tep­factor.cz či tel. +420 777 000 9­27. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Šárka Petuellyová

Dají se týmy sestavit až na místě? Pokud přijede pět lidí, je lepší udělat tým jeden nebo dva?

TEPfactor

Dobrý den, týmy se rozdělují až na místě. Pokud vás přijede 5 osob, tak budete v jednom týmu, pokud by vás přijelo už 6 tak budete rozděleni do 2 týmů. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na viděnou. Tým TEPfactor

Denisa S.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem 4 vouchery po 3hodinách… chtěla bych koupit ještě jeden, jako dárek k vánocům- šlo by, v případě „nezájemu“ obdarovaného, voucher použít k prodloužení času hry?
Děkuji za odpověď

TEPfactor

Dobrý den, Deniso. Děkujeme za váš dotaz, avšak bohužel tato možnost rozdělit čas ze zakoupeného poukazu mezi více osob není možná. Systémově to takto rozdělit bohužel nelze. Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor

Hanka Novackova

Dobrý den,
pokud s sebou chceme vzít děti mladší 6 let, mohou s námi chodit do místností nebo mohou jako ti diváci stát pouze před místností?
Moc děkuji!
Žůrková

TEPfactor

Dobrý den, paní Nováčková. Děkujeme za dotaz, a co se týká možnosti aby se zúčastnily děti mladší 6 let tak to není problém, mají vstup zdarma a do hry se samozřejmě mohou s rodiči či dozorem podívat a zahrát si. :-)
Některé úkoly jsou těžší a nebudou je moci splnit, ale do většinu úkolů mohou být součástí týmu. Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor

Milena Tušková

Dobrý den,
mám pár dotazů

  • v nabídce uvádíte platnost poukazu do 31.5.2022, ale v předchozích dotazech je zmínka o platnosti jen do konc ledna 2022. Kterýt termín tedy platí?
  • pokud zakoupím poukaz na 1 hodinu, lze poté na místě prodloužit o další hodinu?
Děkuji
TEPfactor

Dobrý den, platnost je skutečně do 31.5.2022. A pokud si zakoupíte poukaz jen na jednu hodinu, tak je samozřejmě na místě možné doplatit další čas hry. Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne. Tým TEPfactor

Monika

Dobrý den. Jak je to u vás se vstupem neočkovaných? Děkuji Monika

Slevomat.cz

Dobrý den, vše se řídí podle aktuálních vládních nařízení, platí tedy vstup s potvrzením o očkování či prodělané nemoci. Pro více informací si můžete přečíst článek z našeho magazínu, který se aktuální situací a opatřeními zabývá (https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene) :) Přeji pěkný den, Katka.

Eliška Nováková

Dobrý den, poradíte mi prosim jakou kombinaci voucheru koupit pro manžela a syna 7 let? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško. Děkujeme za Váš dotaz. Záleží na jak dlouho chtějí hrát. Je možné zakoupit voucher na 1 hodinu nebo na 3 hodiny. Poté stačí vybrat voucher pro osobu starší 15 let a voucher pro osobu do 14,9 let. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Jana Čermáková

Dobrý den, vzhledem k epidemiologicke situaci, jsem se chtěla prosim zeptat, jestli v případě nucené uzavírky bude možnost prodloužení platnosti prukazu nebo vrácení penez? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, doufejme, že tato situace nenastane, každopádně pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den, Tomáš :)

Michaela Novotná

Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat. Jsme rodina 2 dospělí a 3 děti (10, 10 a 7 let). Je možné zkombinovat voucher pro rodinu na 3 hodiny a pro jedno dítě voucher dokoupit zvlášť?

Děkuji za odpověď.
Michaela

TEPfactor

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano tato varianta je možné. :-)
Tým TEPfactor

Klaudia Nesládeková

Dobrý den,

děkuji za odpověd na předchozí otázku.
V odpovědi uvádíte, že vouchry jsou platné až od ledna 2022. Toto omezení bohužel v nabídce není vidět a vouchry máme již zakoupené, dá se s tím nějak dál pracovat?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Klaudie, můžete nás kontaktovat na: https://www.slevomat.cz/kontakt. Jsem ji jistý, že nalezneme společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Klaudia Nesládeková

Dobrý den, máme zakoupený voucher z minulého roku na 1hodiny hry pro jednu osobu.
Chtěli bychom vás navštívit v 4 členném týmu v prosinci. Je možné zakoupit 3× 3 hodinový voucher pro 3 dospělé osoby + 2 x hodinový voucher?
V závěru bychom tedy při placení použili:
3× hodinový voucher (1 osoba)
3× tříhodinový voucher (3 osoby)

Děkuji Nesládeková

TEPfactor

Dobry den, děkujeme za dotaz. Možné by to bylo, ale platnost poukazů je až od ledna. Tedy pokud koupíte v tuto chvíli poukazy, budete je moci využít až od ledna 2022. Případný poukaz, který máte vám ovšem rádi prodloužíme tak, abyste s těmi novými jej mohli využít v novém roce. 🙂 Děkujeme za pochopení. Tým TEPfactor!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru