Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ozdravný pobyt v pravé solné jeskyni: jednotlivé vstupy nebo permanentka

4,6 / 5 Pravá Solná Jeskyně Praha - Bubeneč  (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hel

Dobrý den, píšete, že: „Nabídka je určená pouze pro dospělé od 14 let, není možné přijít s dětmi.“ Předpokládám správně, že s dětmi možné přijít je, pouze je třeba zakoupit jim vstupenky, nebo se pletu?

Pravá Solná Jeskyně

Dobrý den, nabídka na slevomatu je určená pouze pro dospělé, a proto „není možné přijít s dětmi“ znamená není možné přijít s dětmi.

Daniel Dvořák

Dobrý den, můžu prosím zeptat jestli neplánujete na Slevomat dávat nabídku uvedenou na Vašem webu – „Privátní romantický pobyt pro dva“, byli jsme s přítelkyni s tímto pobytem velice spokojení a chtěli by darovat to mým a její rodičům na Vánoce.

Pravá Solná Jeskyně

Dobrý den,

bohužel ne, ale máme pro Vás dobrou zprávu, momentálně je to za 500 – 600 Kč, a v hezkém dárkovém provedení. Dárkový poukaz můžete zakoupit přímo v jeskyni nebo lze zaslat poukaz e-mailem. Poukaz vám bude zaslán ihned po převedení finančního obnosu na bankovní účet solné jeskyni, číslo účtu a variabilní symbol obdržíte po vašem objednání. Pro další dotazy nás neváhejte se kontaktovat na tel. 774 822 964 nebo přes e-mail info@pravasolnajeskyne.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru