Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční partnerská výzva: plno zábavných úkolů pro zpestření vztahu

Hodnocení podniku partnerskevyzvy.cz

4,1 78×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 3,8
75.076%
Personál 4,0
79.062%
Prostředí 4,0
79.366%
Průběh rezervace 4,0
80.312%

Filtry
Recenze zákazníků

Úkoly byly naprosto skvělé. Můžu jen doporučit.

Hodnoceno: 6. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Úkoly spíše pro mládež. My, rodiče malých dětí, jsme na 1/3 úkolů neměli čas, 1/3 úkolů se týká zveřejňování na IG nebo Fb a to rozhodně nemáme v plánu. My bohužel doporučit nemůžeme.

Hodnoceno: 29. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Plnění některých úkolů bylo opravdu zábavné.

Některé úkoly nejsou moc originální a v různých variantách se opakují.
Pořád otravují, ať dáme fotky na jejich instagram.
Není to moc vhodné pro páry, které nežijí ve společné domácnosti.

Hodnoceno: 4. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Super nápad pro oživení vztahu.

Hodnoceno: 1. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Principiálně dobrý produkt pro zpestření partnerského soužití.

Některé úkoly těžko splnitelné.

Hodnoceno: 20. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Nic

Opravdu si nepredstavuji jako partnerskou výzvu úkol ve stylu používejte jen slabiku „la“ nebo úkol namaluj obrázek, portrét, akt a napis povídku, pohádku nebo básničku a hlavně to vše sdílej na instagramu (a dělej reklamu), všechny úkoly vypadají tak ať se dají sdílet přes instagram a nejsou určeny pro pár. Možná 2 úkoly byly normální a použitelné.

Hodnoceno: 8. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Rychlost kvalita

Hodnoceno: 2. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Oba nás to s přítelem velice bavilo. Úkoly byly kreativní.

Hodnoceno: 24. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Výzvu jsem koupila jako dárek pro svůj par a taky pro kamarády. Jsme lidí ve věkové skupině 20 až 30 let. Nevím na koho je tahle výzva mířená, ale pro nás je to velké zklamání.

Výzvu máme aktivovanou jen první týden, asi nemůžeme soudit o všech úkolech. Však když první úkoly nejsou vůbec zajímavé, nemyslím si, že někdo bude brat vážně další úkoly a plnit je.
Zkráceně řečeno, u prvních úkolů se jedná o úkoly spiš pro brachu a sestru než pro par. Jsou primitivní, nejsou vůbec intimní a nedokážou, bohužel, zaujat i zcela otevřené k zábavě lidi.
Na to jak to je skvělý nápad, je to opravdu špatně realizované.

Hodnoceno: 23. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Některé úkoly (výzvy) byly fajn, ale ne všechny jsme plnili…

Na některé úkoly nebyla nálada/čas, některé se lehce opakovaly, úplně nám to nesedlo …

Hodnoceno: 18. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Nápad je zajímavý, ale nijak zvlášť nás to nezaujalo. Úkoly jsme plnily několik dní v kuse, ale když pak přišel nějaký hloupější úkol, který jsme nesplnili, tak jsme to začali flákat a ke konci už jsen smsky ani nečetla. Chce to dopilovat a vymyslet nějaké super úkoly, pak by to smysl mělo.

Hodnoceno: 15. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Každodenní úkoly. Některé i pobavily.

Úkoly se opakovaly. Vzhledem k tomu, že jsme již delší dobu manželé, očekávali jsme trochu nápaditější úkoly. Tato výzva je určená hodně mladým vztahům.

Hodnoceno: 14. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

.

Hodnoceno: 27. února 2022
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Celý produkt je „béčkový“ žádná uvítací sms, dokonce sms neobsahuje ani pozdrav, jen stručně některý z nepromyšlených úkolů, evidentně nemají úkoly žádnou posloupnost nebo gradaci, čekala jsem, že se aspoň pobavíme, ovšem kdo by se bavil nad „označte nás na IG nebo FB, sdílejte na IG nebo FB s #…“ (přeloženo dělejte nám zdarma reklamu, ať vytáhneme za tuhle béčkovou blbost peníze z dalších lidí). Na emaily se žádostí o zrušení nikdo nereaguje, takže ty sms pokaždé z jiného čísla budeme muset asi přečkat. Peníze by asi udělaly větší službu jinde než v kapse „tvůrců“ tohoto

Hodnoceno: 22. února 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Jako zpestření vztahu ok, akorát bych nedavala každý den úkoly, ale třeba jen 2× týdne a nejake promyslenejsi, při pracovním shonu se to nedalo stihat :)

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Zdravím! Moc děkujeme za zpětnou vazbu! Je to nový nápad a na vylepšení se pracuje. Pokud byste měla ještě nějaké návrhy na vylepšení, neváhejte je poslat na: info@partnerskevyzvy.cz

Každá zpětná vazba je velmi vítaná!!! :)

Hodnoceno: 19. února 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den, mohl/la byste mě kontaktovat na 603823296 a dát mi zpětnou vazbu, je to pro nás přínosné a průběžně službu zlepšujeme :) Každopádně děkuji za hodnocení ač ne pěkné.

Hodnoceno: 14. února 2022
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Pěkný nápad.

Úkoly často nesmyslné, bez celkového konceptu. Mohlo by to být propracovanější.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme za zpětnou vazbu, už jsme vytvořili novou "erotickou" variantu a zakomponovali zpětnou vazbu od zákazníků!

Hodnoceno: 21. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Koupil jsem svojí přítelkyni a čekal, že se nadřu, ale nakonec to byla super jízda, děkuji!!

Hodnoceno: 17. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Je to SUPER!!! Plníme všechny úkoly a moc nás to baví!! :)) Moc děkujeme, tohle jsme přesně potřebovali! Každý večer se těšíme, co přijde další den. Super nápad.

Hodnoceno: 17. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly

Toho bylo málo

Většina úkolů je naprostá blbost, během výzvy má partner koupit tohle, tamto, úkoly nejsou ani moc promyšlené. Reklamu si chtějí dělat tím, abyste přidávali fotky s # na Instagram. Zklamalo nás to.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 15. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Měsíční výzva pro pár: individuální i společné úkoly
Nahoru