Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Měsíční partnerská výzva: plno zábavných úkolů pro zpestření vztahu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Žaneta Rodová

Dobrý den, koupila jsem partnerskou výzvu aby chodila ve 12:00…přišla mi SMS že mi bude chodit ženská výzva a každý den ve 20:00…

partnerskevyzvy.cz

Dobrý den, nebojte, bude chodit ve 12, je to pozůstatek doby, kdy všem chodily ve 20:00. To, co jste zadala je důležité :)

R.

Dobrý den,
jsou úkoly u výzvy pro pár vždy stejné nebo je náhodně obměňujete? Když voucher koupím za nějakou dobu znovu, bude to úplně to samé?
Dnes přišel 1. úkol a vypadá to, že bude sranda :) Díky.

partnerskevyzvy.cz

Zdravím! Zatím máme klasickou partnerskou a „erotickou“, další přidáme časem ;)

Katerina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lze zvolit u úkolů i anglický jazyk, nebo je vše výhradně v češtině? Děkuji :)

partnerskevyzvy.cz

Dobrý den, zatím v češtině :) Ale plánujeme udělat balíčky i pro homosexuální páry a modifikace do cizích jazyků. Zatím však nemůžeme sloužit :(

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výzvu pro pár. Když je výzva pro pár, chodí 20 sms úkolů společných pro pár a výzvu plní pár společně? Moc si nedovedu představit, jak to funguje? Je možně každodenní výzvy plnit, ikdyž máme doma dítě (časová náročnost, soukromí..jáké jsou požadavky)? :) Velmi děkuji za odpověď. S pozdravem Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)
ano, u výzvy pro pár chodí společné úkoly na obě čísla a společné úkoly plní pár dohromady. Jedná se o různé úkoly od kreslení přes tanec až možná po striptýz. Úkoly nejsou povětšinou extrémně časově náročné, jistě ale okoření váš současný život.
Pěkný den :)

dicio dicio

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda v případě výzvy pro pár sms chodí pouze na jedno číslo, nebo případně lze zadat dvě čísla, aby sms chodily oběma.

Díky moc!

Slevomat.cz

Dobrý den, v případě výzvy pro pár chodí SMS na obě čísla :) Výzva se skládá z 20 společných úkolů a 10 individuálních. Přeji pěkný den, Katka.

Eva S.

Dobrý den, prosím o nějaký příklad úkolu který tam může být. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, jak je uvedeno v nabídce: po dobu 30 dní vám každé ráno přijde SMS s úkolem, který máte ten den splnit. 20 úkolů je společných, 10 individuálních pro každého z vás. A na co se můžete těšit? Bude se rýmovat, tančit, kreslit… A možná dojde i na striptýz! Pro bližší informace ohledně úkolů, můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: info@partnerskevyzvy.cz či tel. +420 603 823 2­96. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru