Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobytu v luxusním hotelu v centru Budapešti: snídaně a neomezeně sauna a vířivka

4,5 / 5 Prestige Hotel Budapest**** Superior Budapešť - Maďarsko (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Homola

Dobrý den, rád bych zakoupil tento pobyt a zítra vyrazil na cestu, jsem schopen to stihnout a rezervovat i s přistýlkou pro jedno dítě, jsme dva dospělí a jedno dítě 11 let.
Děkuji a preji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Dítě od 2 let na přistýlce s výhodami: 80 €/noc, dostupnost přistýlky je nutné si ověřit před zakoupením voucheru. Ověřit dostupnost přistýlky můžete na e-mailu: prestigereservation@zeinahotels.com či tel. +36 1 920 1008. Kaž­dopádně komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s cizím jazykem potíže, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Natalia Horvathova

Dobry den,lze tenhle zajezd uplatnit pres Fksp?

Slevomat.cz

Dobrý den, Natalio :)
vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů. V případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné se nejprve domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (hotel). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru