Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za krásami Šumavy: penzion s polopenzí, bazénem i wellness pro pár

Penzion Račín Šumava (mapa) 94 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona Dvořáková

Dobrý den. Jak daleko je to k nějakému skiareálu.

Diky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono. Děkuji Vám za dotaz. Do 30 kilometrů od penzionu lze navštívit skiareál Špičák. :) S přáním krásného dne, Karel

Jana

Dobrý den, je prosím vnitřní bazén stále otevřen? I teď přes zimu? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkuji Vám za zprávu. Vnitřní bazén je celoročně otevřen. :) S přáním krásného dne, Karel

ilona Klenovska

Dobry den chtela bych se zeptat jestlize nemame internetove bankovnictvi a chteli bychom u Vas ubytovat jak mame postupavat dale jak ziskame Voucher kód chteli bychom pobyt pro dva dospele a pejska male plemeno.Termin od 24.1, do 27.1. Takže 3noce. 27 odjezd.Dekuji za ochotu Klenovska .

Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono :)
v tomto případě bychom Vám doporučil dvě možnosti. Buď zakoupit variantu bez termínu, kde je možnost voucher uhradit hotově na pobočkách Sazky. Po nákupu si termín sama rezervujete u hotelu. Případně lze pokud budete mít cestu přijít k nám na pobočku v Karlíně v Praze. Kde lze kartou skrze platební terminál uhradit voucher přímo s rezervací na daný termín.
Pěkný den :)

Jana Ledvinová

Dobrý den, měli byste prosím volný pokoj pro dva dospělé a jedno dítě, 10 let, v termínu od 19.2. do 24.2. 2022? Děkuji Ledvinová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. Příplatek za 2 děti do 12,9 let za zvýhodněnou cenu 300 Kč/noc (vč. stravy). Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru