Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v historickém centru Prahy: elegantní pokoje, snídaně a procházky

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Central Hotel Prague Praha (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika Forejtová

Dobrý den, měla bych zájem o poukaz na ubytování 3 osob bez termínu s platností voucheru minimálně do konce srpna 2022. Jedná se o dárek. Je možné ho zakoupit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, platnost voucheru u této nabídky je do 31.3.2022 a nabídka končí již za 5 hodin. Jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :-) Přeji Vám krásný den, Tomáš

anonym

Dobrý den,
je prosím možné nechat si v hotelu kufr cca okolo 12/13 hod a až v odpoledních hodinách provést check in? Děkuji za zpětnou vazbu.

Central Hotel Prague

Ano, samozřejmě, je to možné. je také možné, že již kolem 13. hod. již bude možné se ubytovat.

Janka

Ubytování je super, jen škoda, že ,,ubytování,, pro auto je dražší než pro člověka a to ani ještě asi nedostane snídani …

Slevomat.cz

Dobrý den, Janko, jak je uvedeno v nabídce parkování: v Palladiu je za příplatek: 700 Kč/24 hod., 1150 Kč/48 hod., 1500 Kč/72 hod. a v ceně voucheru je 1× snídaně formou bufetu pro všechny a welcome drink pro 2 osoby. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru