Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rajská pohoda na Náchodsku: wellness, snídaně a romantická večeře

4,5 / 5 Hotel Rajská zahrada Východní Čechy (mapa) 359 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavla Zikesova

Dobrý den je možný pobyt pro 3osoby a kolik cena od patka do neděle.dekuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. 3. osoba od 3 let věku platí 550 Kč / noc se snídaní formou bufetu nebo 735 Kč / noc s polopenzí. Informaci o pobytu s 3. osobou můžete uvést do sekce Poznámky, při tvoření objednávky. Cena se Vám při tvorbě objednávky vypočítá automaticky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Bohumila Hořínková

Prosím, sdělte mi, jak je k Vám daleko z nádraží. Nemáme auto a potřebujeme, vzhledem k vyššímu věku vědět, co nás ev.čeká.
Děkuji za odpověď.

Hotel Rajská zahrada

Dobry den, cesta je dlouhá cca 1,5 km. Polovina vede do mírného kopce a následně pak vede dolů z mírného kopce. V případě dohledání navazujícího autobusového spoje, je možné využít i tuto možnost. Autobusová zastávka, která se nachází nejblíže hotelu je Nové Město nad Metují Náměstí Míru…cca 50 m. Případně jen na hlavní autobusové nádraží a od tamtud cca 700 metrů z kopce. Pěkný den.

A.F.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda Vaše kuchyně zvládne v rámci voucheru i klienta s bezlepkovou dietou?
Velice děkuji.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano. Při rezervaci a pak raději i při příjezdu prosím sdělte Vaše přání. Sice to není úplným standardem, ale rádi vyhovíme.
Pěkný den.

Ladislav Boš

Dobrý den.
Chceme zakoupit pobyt u Vás pro syna se snachou na čtyři dny (tři noci). Vzhledem k jejich pracovnímu vytížení mohou čerpat od čtvrtka do neděle? Děkuji a zdravím.

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, ano, ta to volba je možná. Pěkný den.

Alena Maxianová

Disponujete pokoji s balkonem nebo terasou pro 2 osoby?

Hotel Rajská zahrada

Dobrý den, na hotelu máme pouze jeden pokoj s balkonem (terasou). Pokoj patří do kategorie Standard Plus, je tedy za příplatek 250 Kč / noc, k pobytovému balíčku tedy ve výši 500 Kč. Rezervace je nutná udělat telefonicky na recepci hotelu (tel.: 773 777 773) a vyžádat si tento konkrétní pokoj. Ostatní pokoje typu Standard Plus, Superior či Exclusive mají francouzská okna.
Pěkný den.

LO

Dobrý den, jak lze přiobjednat pokoj s výhledem? Při pobytu na delší dobu,např. 5 nebo 6 dní je v ceně jen jedna večeře a wellness stejně jako na 3 dny? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie.
Děkujeme vám za váš dotaz. V naší nabídce v záložce příplatky najdete různé typy pokojů, vč. výhledů. Stačí si vybrat konkrétní pokoj, zjistit si dostupnost konkrétního pokoje a uhradit na místě. Je také možné připlatit si na místě prodloužení ubytování, snídaně a večeře zůstává stále jenom jedna.
Přeji hezký den, Simona.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru