
Termín
Platnost do 31. 3. 2022.
V ceně
- 2× předkrm: Carpaccio di manzo con baguette alle erbe e crema parmigiano
- Hovězí carpaccio na krému z parmezánu s rukolou a rajčaty, bylinková bagetka
- 2× polévka: Zuppa del giorno
- Krémová polévka dle denní nabídky
- 2× hlavní chod: Bistecca di cervo con crema Ximenéz e patate gratinate
- Steak z jelení kýty (à 170 g) připravovaný metodou sous-vide s krémem z sherry Pedro Ximenéz a gratinovaný smetanový brambor
- 2× dezert: Affogato al café
- Domácí vanilková zmrzlina s bourbonem a zalitá espressem
- 1× nápoj: karafa vody (1 l) podle výběru (perlivá/neperlivá filtrovaná voda s citrónem)
- Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 601 150 000 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, posezení v této restauraci je zážitek, vychutnejte si menu na místě.
- Rezervaci je možné změnit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak se italsky řekne „skvělé jídlo“? Tefiti.
Vydejte se na pravé italské hody! Restaurace Tefiti, která se nachází v nejstarší divadelní budově ve střední Evropě, nabízí krásné prostředí pro všechny, kdo mají rádi klidnou atmosféru a středomořské chutě. Kuchyně je připravována podle typicky italských tradic s moderními prvky.
A na co se těšit? Vychutnáte si hovězí carpaccio, krémovou polévku, steak z jelení kýty a domácí vanilkovou zmrzlinu s bourbonem a espressem. Díky takovému jídlu si zkrátka i v centru Brna budete připadat jako v Itálii. Z nápojového lístku si k tomu vyberte víno nebo třeba domácí limonádu a hlavně – buon appetito!
A co by na zdejší kuchyni vypíchnul manažer Ammar Otman? „Naši kuchaři mají bohaté zkušenosti hlavně s přípravou ryb, mořských plodů, ale také vlastních těstovin a specialit středomořské kuchyně. Jsme jedni z mála, kteří zaměstnávají italské kuchaře, kteří ctí tradici italské kuchyně a kloubí ji s moderními prvky.“