Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cyklonový vysavač nebo univerzální parní čistič od italské firmy Euroflex. Perfektní výkon a dokonale čistý domov bez použití chemie.

3,7 / 5 Planeta Group Polička  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Eva

Dobrý den, váš vysavač jsem si zakoupila za plnou cenu a jsem s ním velice spokojena -výkonný, vždy při ruce, minimální údržba. Nyní kupuji rodičům – a v akci, toho nelze nevyužít. Díky!

Planeta Group s.r.o.

Dobrý den,
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená a že se k nám vracíte. Velice si toho vážíme.

Blazena

Dobry den,
kdyz si jeden z vyrobku koupim a po jeho vyzkouseni zjistim, ze mi nevyhovuje, mohu ho normalne do 14 dnu vratit a vratite mi penize za vyrobek i za postovne?

Diky za odpoved.

Planeta Group s.r.o.

Ano, samozřejmě, tak jak zákon stanovuje.

Jana

Dobry den,
mam vice dotazu:
1. Jakym zpusobem se cisti vysavac – paklize tam neni sacek. A musi se cistit po kazdem pouziti?
2. Je nejaky povrch, pro ktery neni parni cistic vhodny? A co napr. kozeny gauc, nabytek z masivu, nabytek z drevotrisky, plastove krabice na detske hracky atp.?
3. Poskytujete standardne 2 letou zaruku nebo delsi? Dekuji.

Planeta Group s.r.o.

Dobrý den,
z důvodu hygieny doporučujeme po každém použití vysypat nádobku s „hrubou“ nečistotou, což trvá cca 20 s. Pokud je nečistot málo (méně jak 1/2 nádoby), záleží na Vás, jak se Vám bude chtít.
Párou lze s výhodou čistit většinu povrchů, které Vás napadnou. Samozřejmě občas se musí přizpůsobit čas přímého působení horké páry při použití nástavce – tryska, kdy na ústí trysky je teplota 130 C, ale ve vzdálenosti 15 cm od ústí již pouze cca 50C, což ale zvládne téměř každý materiál. Vše Vás víceméně intuitivně navede. Všechny materiály které zmiňujete jsou vyzkoušené a můžete je čistit. Nepoužíval bych páru snad jen na tvrzený nelakovaný papír, na elektroniku pod proudem a na vlastní kůži. Určitě existuje i něco jiného, ale z praxe mě nyní další nenapadá.

Pokud není jistota, dopuručujeme začít ze vzdálenosti cca 20 cm na malém kousku povrchu a postupně přibližovat páru, tak, aby nečistota odešla, ale nedošlo k nějaké škodě.
Záruka je 2 roky, jak píšete, životnost při běžném použití více jak 10 let.

Zapletal

Dobrý den,
na jiném místě na internetu se tento parní čistič na dřevěné (parketové) podlahy nedoporučuje. Jste nějak pojištěni, až za Vámi přijdu s náhradou škody? (ANO jsme, klidně přijďte / NE nejsme, je to Vaše riziko).

Planeta Group s.r.o.

Při běžném použití čističe se dřevěné podlaze skutečně nic nestane- je to mnohokráte prakticky vyzkoušeno. Jde o mnohem šetrnější údržbu, než běžné mytí hadrou.
ANO jsme, klidně přijďte.

Markéta G.

Dobrý den,
lze používat čistič i na dlažbu? Jaké jsou výsledky? Děkuji.

Mirek

Samozřejmě na dlažbu lze s výhodou použít. Pára účinně rozpouští nejen nečistoty, ale zbavuje dlažbu i pachů. Po použití je dlažba navíc vyleštěná, podobně jako při použití parního čističe na skla oken, kde není třeba skla leštit. Stačí pouze 1× stáhnot stěrkou a sklo je beze šmouh. Rychle a snadno.

Ivana

Dobrý den, má Monster Super Stick 065H
rotační kartáč? Jaká je prosím jeho šířka a hloubka? Děkuji

Mirek

Dobrý den,
Monster Super Stick 065H rotační kartáč nepoužívá. Tento je nahrazen skutečně vysokým sacím výkonem, kdy spolu s jemným mechanickým pročesáváním vysávaného dokladu většinu rotačních kartáčů vysoce předčí. To je prokázáno množstvím nečistot, jež Monster Super Stick 065H vysaje na 1 m2 koberce po nejdůkladnějším vysátí jakýmkoli nejmodernějším vysavačem, s kterým byl kdy srovnáván.

Mirek

Šířka je 27 cm, hloubka 10 cm

Veronika

Dobrý den,
lze párou čistit i laminátové podlahy?
Děkuji.

M. Flidr

Dobrý den,
Na laminátové, na dřevěné, na plovoucí či jiné lze s výhodou použit. Podlahu pára vyčistí a desinfikuje velice lehce, a to s minimem vody, kdy nehrozí kroucení podlahy vlhkem jako u klasického mytí. Podlaha je do 3 minut suchá.

Lenka

Dobrý den,
jak velká je, prosím, hlučnost vysavače a je dobře ovladatelný a lehký na pojezd, když je vlastně celá ta konstrukce na vodící tyči?

M. Flidr

Hlučnost je velice přijatelná, nižší jak u běžných vysavačů. Manipulace je vhodná i pro méně pohyblivé zákazníky, kdy celý vysavač lze ovládat jednou rukou a druhou se opírat např. o hůlku.

J. Rychterová

Dobrý den, jaké příslušenství má parní čistič.

P. Janku

2 ks prodluzovacich tyči, každy o délce 60 cm, parní tryska na spary, umělohmotný či měděný kartáček na hrubou nečistotu, stěrka na mytí skel a oken, kartáč na úklid podlah a koberců, ramenní popruh, trychtýřek na nalévání vody

Karel

Made in ?

M. Flidr

Vyrobeno v Itálii. Profesionální provedení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru