Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za zpracování daňového přiznání z příjmů FO se slevou 60 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Iva

Dobrý večer,
jsem zaměstnanec, současně od 1. 2. 2010 podnikám. Mám asi 60 vystavených faktur, auto na leasing od června 2010, doklady k benzínu, paragony, výpisy z účtu, zaměstnávám 2 zaměstnance. Když Vám předám všechny doklady, tak mi z nich zpracujete za 1 kupón kompletní daňové přiznání? Děkuji za odpověď.

Blanka Štarmanová - TaxVision

Dobrý večer,
daňové přiznání Vám zpracujeme za základě zpracované daňové evidence. Z Vašeho dotazu nevyplývá, zda daňovou evidenci máte zpracovanou, či zda byste nám předala jen prvotní doklady. Jelikož však zaměstnáváte zaměstnance, předpokládám, že agendu vedete průběžne a můžete nám tedy předat souhrnná čísla. Pak by se na Vás sleva na zpracování přiznání samozřejmě vztahovala. Pokud daňovou evideci zpracovanou nemáte, můžeme Vám ji za přípatek zpracovat, nebo Vám dáme instrukce, abyste si ji mohla zpracovat sama.

Petra

Dobrý den. Měla bych zájem o doobjednání služby odkladu do června – kolik bych si v tomto případě připlatila k ceně kupónu? Děkuji.

Michal Sajko - TaxVision

Dobrý den,

odklad do června znamená zastupování daňovým poradcem při zpracování a podání daňového přiznání, je třeba finančnímu úřadu a případně také zdravotní pojišťovně a správě sociálního zabezpečení předat udělenou plnou moc. Cenu za odklad do června stanovujeme individuálně, obraťe se na nás prosím přímo, veškteré kontakty naleznete na www.taxvision.cz.

Míra

Dobrý den,

Jsem OSVČ a mám dva předměty podnikání. Jeden je maloobchodní prodej po internetu (malý eshop) a druhý je služba – tvorba webových stránek atd.

U druhého nemám moc velké náklady, proto je odečítam paušálně. Ale u maloobchodu mám poměrně velké náklady a chtěl bych odečíst reálné náklady.

Je to možné takto kombinovat? Pokud ano, měl bych zájem o Vaše služby.

Blanka Štarmanová - TaxVision

Dobrý den,
předmětem této akce není poskytování daňového poradenství po internetu. Pokud si zde zakoupíte kupón, zpracujeme Vaše daňové přiznání v souladu se zákonnými předpisy a vždy tak, jak je to pro Vás nejvýhodnější.

Slávek

Obvykle dělám daňové přiznání ze závislé činnosti a pronájmu. Teď jsme dělali rekonstrukci objektu, půlku kterého pronajímáme. Vztahuje se sléva i na
zpracování takového DP?

Blanka Štarmanová - TaxVision

Ano, na zpracování Vašeho přiznání k dani z příjmů se sleva určitě vztahuje.
Vzhledem k rekonstrukci objektu může být pro Vás obtížnější stanovit správně náklady na opravy a oddělit technické zhodnocení objektu. Pokud byste s tímto potřeboval pomoci, rádi to uděláme, jednalo by se však již o konzultace v hodinové sazbě.

Lenka

Dobrý den, v jaké formě se mají dodat podklady, doklady?Vloni jsem dělala náklady procentem.Děkuji za odpověď

Kateřina Kubíčková - TaxVision

Dobrý den, v případě příjmů z podnikání a uplatnění výdajů paušálem budeme od Vás potřebovat údaj o výši příjmů za rok 2010 a o činnosti, ze které bylo příjmů dosaženo. Další potřebné podklady si od Vás vyžádáme po Vaší registraci.

Pokorná

Dobrý den,
ráda bych využila této služby, ale potřebuji 7.3.11 odevzdat DP za 2011, myslíte že tento termín se dá stihnout? Děkuji

Michal Sajko - TaxVision

Dobrý den, po skončení akce (3.3.) dostaneme od slevomatu seznam voucherů a od 4.3. poběží registrace u nás. Pokud by jste se stihla nejlépe ještě v pátek registrovat a zaslat nám podklady pro zpracování přiznání, v pondělí by jsme Vám zaslali zpracované přiznání.

Franková Jarka

K jakému termínu bude přiznání zpracované?
Bude nutné ho podávat v březnu?
 Děkuji

Blanka Štarmanová - TaxVision

Daňové přiznání Vám zpracujeme během března 2011, tak abyste ho stihla do 1.4. podt na finanční úřad. Pokud máte zájem o prodloužení termínu pro podání přiznání do 1.7.2011, je to možné za příplatek. Na zpracování přiznání se vztahuje sleva ze Slevomatu, prodloužení termínu byste si mohla doplatit.

Jan

Dobry den, chci se zeptat, po 4 letech sem zrusil zivotni pojisteni, protoze sem si zridil uplne nove a kazdy rok sem narokoval slevu na dani, ted mam statu vratit zpet penize. Delate i danove priznani na vraceni penez statu a vztahuje se na to tato sleva na Slevomatu ? Dekuji za odpoved.

TaxVision

Dobrý den, v tomto případě máte povinnost podat daňové přiznání. Na jeho zpracování se sleva od Slevomatu určitě vztahuje.

Michal Sajko - TaxVision

Dobrý den, pokud máte ověřenou plnou moc, tak synovi přiznání samozřejmě zpracujeme. Na Váš případ se sleva rozhodně vztahuje.

Kovaříková

děkuji a ještě jeden dotaz kolik by byla cena ,díky

Michal Sajko - TaxVision

Bude to v ceně kupónu (voucheru)

Kovaříková

dobrý den potřebuji pro syn za rok 2010 1–6 měsíc,6 faktur,so­ciálka a VZP,paušálem udělat daňové přiznání.Syn je mimo republiku.Můžu to dovést.Plnou moc mám notářsky ověřenou.Děkuji

Kris

Kolik tedy stojí „komplet“ – daňové přiznání ze slevomatu + přehled pro ZP a přehled pro ČSSZ.

Nebo ještě jinak…kolik si připlatím za přehledy pro ZP a ČSSZ?

Blanka Štarmanová

Ke zpracování přehledů budeme od Vás potřebovat další informace (zaplacené zálohy, nastavení základu pro pojistné, zájem o placení nemocenského pojištění, ev.další). Zpracování přehledů bychom účtovali v hodinové sazbě 1.400 Kč/hod. Pokud nám všechny podklady dodáte a nebude potřeba řešit další otázky, přehledy zpracujeme za 0,25h, tedy cena by byla 350 Kč.

Honza

Naše rodina je trochu komplikovanější případ a rád bych si nechal vypracovat daňovou optimalizaci. Kolik by byl příplatek?

Michal Sajko - TaxVision

V tom případě bychom to vyřešili doplatkem za daňové poradenství, sazba za daňové poradenství činí 1.400 Kč/hod. Po konzultaci a dohodě o daňovém nastavení bychom Vám zpracovali daňová přiznání, na které můžete uplatnit kupony ze Slevomatu.

R.

Citace z nabídky:
„Společnost vás po obdržení vašeho e-mailu kontaktuje a domluví se s vámi na předání podkladů a poté zpracuje daňové přiznání. Vyplněné přiznání podepíšete a odevzdáte na svůj finanční úřad.“
Tedy žádná byť dvou-větná smlouva se neuzavře: něco jako: „Ručíme Vám za správnost zpracování daňového přiznání na základě Vámi předložených podkladů. V případě naší chyby se zavazujeme uhradit vám vzniklou škodu.
Chápu, že by k chybě dojít nemělo, avšak stane se, že se i mistr tesař utne.
A já osobně nevěřím, že Mistr tesař(pardon daňař) tyhle "voucherovky“ bude všechny kontrolovat, dá to zpracovat svým zaměstnancům, kteří se mohou upsat, přehlédnout…
Jak by se to řešilo bez té dvouvětné smlouvičky? :-(

Blanka Štarmanová - TaxVision

Odpovědnosti za naši práci se rozhodně nezbavujeme, ani zbavit nemůžeme. Pokud si zakoupíte kupón na Slevomatu, můžete jím jednoduše prokázat, že přiznání zpracovala naše společnost. Máme nastavený systém tak, že všechna daňová přiznání kontrolují daňoví poradci.Spolu­pracují s nimi zkušené účetní a zkušení asistenti daňových poradců, kteří se podíleli na zpracování již mnoha desítek daňových přiznání. Jsme přesvědčeni, že Vám nabízíme vysoce kvalitní službu se zárukami.
Smlouvu na poskytnuté služby lze také uzavřít.

Jana

Vzhledem k tomu, že hodina daňového poradenství je v Praze minimálně za 1000 Kč, nemůže se to firmě vyplatit – pokud klient přijde s alespoň trochu složitějším problémem (3 typy příjmů, zahraničí, úpravy základu daně,…). Navíc je zřejmé, že když si klient podepisuje přiznání sám, nejde v žádném případě o odklad do června (a firma zřejmě za nic neručí).

Blanka Štarmanová - TaxVision

Máte pravdu, o odklad do června při této akci opravdu nejde (tuto službu si samozřejmě můžete u nás doobjednat). To však v žádném případě neznamená, že bychom za poskytnuté služby nenesli odpovědnost. Daňoví poradci jsou vázáni etickým kodexem Komory daňových poradců a naše služby zásadně poskytujeme tak, že za výsledek neseme odpovědnost. Akci na Slevomatu považujeme za reklamu naší společnosti a poskytli jsme takovou slevu, aby byla pro potenciální klienty zajímavá.

Jan

Vztahuje se nabídka i na FO podnikatele? Je součástí i zpracování přehledu pro ZP a ČSSZ?

TaxVision

Dobrý den, nabídka se vztahuje i na OSVČ, zpracování přehledů její součástí ale není. Po domluvě je pro Vás ale zpracovat můžeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru