Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tandemový seskok s padákem: 8 míst nad celou republikou, fotky i videozáznam na památku

4,8 / 5 Volný pád (8 poboček) Planá  (mapa) 770 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika Makovcova Makovcova

Dobrý den chci se zeptat. Můžou skočit 3 lidé z jednoho letadla? Chci to koupit sobě, příteli, a mamce k narozeninám…chápu že bude asi natočen jen jeden.

Volný pád

Dobrý den Veroniko, ano, všichni 3 můžete skákat v jednom startu z letadla, nicméně pro každou osobu je nutné zakoupit samostatný poukaz. Natočeny budou všechny 3. Přeji hezký den.

Jan

Jak dlouho trvá celkem seskok?? Od výskoku až po dopad??

Volný pád

Dobrý den Jane, celý seskok trvá přibližně 10 minut. Hezký den.

Žaneta

Dobrý den. Zajímalo by mě, v čem se liší seskok v Chomutově od seskoku například v Klatovech, kde se cena liší cca o 1700 Kč? Je snad seskok v Klatovech v něčem lepší než ten v Chomutově, nebo jde jen o příplatek za lepší lokalitu? Děkuji za odpověď :)

Volný pád

Dobrý den Žaneto, vyšší cena je z důvodu využití jiného letadla, vyšší přistávací poplatky apod. Přeji hezký den.

Hugo

Dobrý den,
je ještě možné zakoupit variantu v Hořovicích?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Hugo, bohužel zde není varianta tandemového seskoku v Hořovicích, pouze v Chomutově, Kunětici, Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Znojmu, Vyškově a Klatovech. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

xxx

Dobý den, bude ještě k dostání voucher do Chomutova prosím???? Děkuji.
Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, v naší nabídce jsou stále k dispozici vouchery na tandemový seskok v Chomutově. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Iva

Dobrý večer. Můžu se zeptat vzhledem k situaci c19 která nejspíš bude ještě dlouho, co budete požadovat. Stačí Ag test? A když to covid situace nedovolí na zamluvený termín prodlužujete poukazy? Děkuji. Hezký večer

Volný pád

Dobrý večer Ivo, jelikož nejbližší volné termíny máme zatím až v březnu 2022, nedokážeme takto dopředu určit, co jak bude a jaká budou v budoucnu opatření. V případě nepříznivé covid situace, kdy se nebude moci skákat, řeší prodloužení poukazů Slevomat. Děkujeme za pochopení a přeji hezký zbytek večera.

Kateřina

Zdravím :) uvažuji o koupi seskoku. Ještě se rozhoduji ale chci se zeptat. v dotazech jsem se dočetla že je možné skákat " ve dvou" ( beru na vědomí že každý si platí zvlášť), protože bych chtěla mít zážitek s mojí polovičkou, ale ještě mam jeden dotaz. Na YouTube jsem viděla že vás natočí další skokan. Připlácí se za něj ? Popř kolik. a je možné že když se skáče tedy v těch dvou aby zmíněný „kameraman“ :D natočil jedno video ve kterém by byli oba? Předem moc děkuji za odpověď.

Volný pád

Dobrý večer Kateřino, seskok s Vaší polovičkou lze absolvovat ve stejném startu. Další parašutista je externí kameraman, doplatek naleznete v našem aktuálním ceníku. Jedno video může natočit pouze po dobu letu v letadle, ve volném pádu lze natočit jen jednoho z vás, takže pokud máte zájem o záznam volného pádu vás obou, jsou nutní 2 externí kameramani. Přeji hezký zbytek dne.

Monika

Dobrý den,
je možné mít dioptrické brýle? Vejdou se pod ochranné brýle?

Volný pád

Dobrý den Moniko, ano, brýle na seskok jsou možné, pasažér dostane větší ochranné brýle. Přeji hezký den.

ZH

Dobrý den, je možné domluvit německy nebo anglicky mluvícího tandem pilota? Děkuji.

Volný pád

Dobrý den, není problém, naši tandem piloti ovládají jak německý, tak anglický jazyk. Přeji hezký den.

Julie

Dobrý den, pracujete i o víkendu? :)

Volný pád

Dobrý den Julie, co se týče seskoků, ty provozujeme o víkendu. Na telefonu/e-mailu nás zastihnete od pondělí do pátku, od 9:00 – 17:00.

Nina

Dobrý den, je možné koupit seskok pro dva v jednu dobu? Radi by jsme s pritelem meli společny zažitek :)

Volný pád

Dobrý den Nino, na každý seskok je potřeba mít poukaz zvlášť, při tvorbě rezervace pak zadat do poznámky, že si přejete seskok uskutečnit společně se svým přítelem.

Klara Zaleska

Dobrý den, vztahuje se některá z variant na seskok ze 6000m, který je pouze v Klatovech nebo Plzni? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro. Děkujeme za Váš dotaz. :) Seskok je maximálně z výšky 4 200 m. V nabídce je několik variant, které se liší právě dle lokalit. Ve variantách je zahrnutá jak Plzeň, tak Klatovy. Můžete tedy voucher využít i v těchto městech. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Sarah Roubíčková

Dobrý den, je v ceně i výbava pro seskok nebo se ještě zvlášť doplácí?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Sarah, jediný příplatek, který bude potřebný je uveden v sekci Příplatky: váha skokana 95–105 kg: 300 Kč, Váha skokana nad 105 kg: 500 Kč. Výbavu obdržíte na místě od provozovatele. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru