Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

790 Kč za let vrtulníkem nad zámky Konopiště a Jemniště. Netradiční prohlídka bez zámeckých papučí, zato se slevou 43 %.

4,3 / 5 Hyperstavebniny CZ Soběhrdy  (mapa) 510 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
T. Krejčí

Dobrý den,
jaká je cca výška letu?? No i když jsem si už stejně koupil 3 vouchery, tak je to skoro jedno… Letěl jsem s vámi již několikrát, tak se moc těším!!!!!

Helena

Ještě bych se ráda zeptala, kdy asi budou termíny na srpen? Díky.

J.Uhlík

Termíny na léto budou vypsány do konce února.

Lucka

Dobrý den, chtěla bych koupit 3 vouchery pro členy rodiny k narozeninám, ale narozeniny mají až v květnu a červnu. Existuje nějaké časové omezení pro využití voucheru?

J.Uhlík

Platnost voucheru: od 22. 2. 2011 do 31. 10. 2011
Pokud byste chtěla, aby letěli třeba ještě v červnu, doporučuji, abyste za chlapi vybrala nějaký termín a udělala jim rezervaci dříve, než jim poukazy předáte.

Tereza

Dobrý den, přistává vrtulník na stejném místě kde startuje,zařízen odvoz na start nebo si ho musím zařídit sama??děkuji za odpověď

J.Uhlík

Vrtulník vzlétá a přistává na stejném místě.

Helena

Dobrý večer, budou lety během letních měsíců každý víkend?

J.Uhlík

To záleží na tom, kolik letů bude prodáno. Věřím, že ano.

Zuzka

Dobrý den. Mám takovou otázku. Když koupím dva lety vrtulníkem, najde se někdo kdo poletí jako třetí nebo je to problém??Nerada bych koupila dva vouchery a nemohla je pak uplatnit :-( Děkuji za odpověď

J. Uhlík

Ať koupíte jakýkoliv počet voucherů, vždycky poletíte, o to nemusíte mít strach. Je naší povinností zajistit, abyste mohla letět.

Ondřej

Létáte dynamicky, anebo opatrně jak pro důchodce? Jak jsou uspořádané sedačky? Lze si rezervovat místo vedle pilota, je-li?

J.Uhlík

Léta se poměrně rychle (160–210km/h), avšak plynule bez prudkých obratů či změn výšky. Pokud budete mít zakoupeny 3 vouchery, můžete se s pilotem domluvit třeba i na dynamičtější formě letu.
Sedadla jsou dvě vpředu (jedno je pilota) a dvě vzadu. Není možné rezervovat sedadlo vedle pilota, to si musíte dohodnout na místě s ostatními pasažéry.

J.Uhlík

Ještě k té rychlosti, z výšky Vám to samozřejmě tak rychlé nepřijde a navíc nad zámky pilot zpomalí, příp. zakrouží, abyste měli dostatek času se kochat.

Hynek

Dobrý den. Jak je to prosím u těchto letů s maximálním věkem? Mohl bych tento let koupit otci, ktrý oslaví v květnu 79. narozeniny? Dě­kuji

J.Uhlík

Let vrtulníkem není věkově omezen. Stejně jako u letu letadlem je však třeba přihlédnout k aktuálnímu zdravotnímu stavu. Obecně se létání nedoporučuje kardiakům nebo osobám po infarktu.

maxík

Dobrý den, jaký je limit v kg/osoba ? Třeba kdyby chtěli letět 3 z Maxim Turbulenc a každý měl á 130 kg ? S kolika kg max. může vrtulník vzlétnout ?

J.Uhlík

Užitečné zatížení vrtulníku (3 pasažéři + zavazadla) je 351 kg.

Lenka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné, abych zakoupila pouze jedno místo a k letu se přidal ještě někdo cizí a let se tak uskutečnil. Jak budou fungovat rezervace? Děkuji

J.Uhlík

Dobrý den, ano, samozřejmě můžete zakoupit pouze 1 poukaz a určitě poletíte. Při rezervacích budeme vždy skládat pasažéry dohromady po trojicích.
Po ukončení prodejní akce vypíšeme termíny letů tak, aby se na všechny dostalo a Vy si pak rezervaci konkrétního termínu provedete na tel. 777 920 000 nebo na poukazy@darkyvsem.cz

Petra

Dobrý den, je možné pořídit si za letu pár fotografií na pamatáku? Děkuji.

J.Uhlík

Ano, fotografování za letu je povoleno. Nicméně pouze přes sklo, dveře za letu neotevíráme.

Robin

Dobrý den, stihnete odbavit případných 3333 letů?

J.Uhlík

Ano, jsme schopni realizovat 40 letů každý den a to pouze jedním strojem. V případě potřeby nasadíme druhý i třetí vrtulník, takže naváhejte koupit i větší množství voucherů :)

Zdeněk

Dobrý den,
je možné letět i s vozíčkářem? Jedná se o drobnou holčičku,která ale nepomůže s přendaváním do kpkpitu,ale na sedačce už to zvládne. Děkuji

J.Uhlík

Ano, může letět i vozíčkář. Sedadla i způsob poutání je stejný jako v automobilu. Pokud je schopná sedět v autě, může cestovat i vrtulníkem. Pouze je třeba, aby doprovod pomohl s nástupem a výstupem z vrtulníku.

ales

pekny den, je mozne letet s vouchrem 19 brezna ? koupil bych dva . dekuji

J.Uhlík

Dobrý den, termíny letů na březen a duben máme již plně obsazené. K dispozici budou termíny květen – říjen. Při rezervaci termínu nebo na www.darkyvsem.cz/darkove-poukazy/let-vrtulnikem/ se vždy dozvíte aktuální termíny pro let.

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit let a vzít s sebou 4leté dítě. Uvidí toto dítě z vrtulníku dobře (výška cca 108 cm ±)?

J.Uhlík

Dítě uvidí bez problémů, protože prosklená část kokpitu sahá až ke kolenům.
Jen připomínám, že i pro 4-leté dítě je třeba zakoupit voucher – letenku.

Ivana

Dobrý den.
Mám hned několik dotazů najednou. Chtěla bych voucher zakoupit jako dárek pro syna k 18tým narozeninám. Zajímalo by mě zda by a za jakých pomínek šlo let prodloužit např. na půl hodiny? Jak volné jsou termíny letu? Děkuji.

J.Uhlík

1) Vrtulník letí pouze plně obsazen 3 pasažéry. Když koupíte 3 vouchery, může syn buď letět jedne let úplně sám v kabině nebo může letět 3 stejné 10 minutové lety po sobě s dalšímy pasažéry a s přistáními. Pokud byste chtěla, aby letěl např. 30 minut bez přistání, musela byste zakoupit 9 voucherů.

  1. Termíny letů budou postupně vypisovány. Bude se určitě létat celé léto i včetně prázdnin a převážně se létá o víkendech.
J.Uhlík

Báro – Dobrý den, pro let vrtulníkem není stanoveno žádné věkové omezení. Pouze nedoporučujeme let dětem do 3 let. Z bezpečnostních důvodů u vrtulníku platí, co osoba to sedadlo. Není tedy možné, aby dítě sedělo dospělému na klíně.

Madla

Kolik lidí může letět pohromadě? Jde mi o to, že bych to chtěla koupit jako dárek rodině a přála bych si aby letěli spolu. Dá se to nějak zařídit a jaký je tedy počet? Děkuji moc za odpověď.

sal

posádka: pilot + 3

Bára

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se letu vrtulníkem může zúčastnit 12-tileté dítě. Jsem jeho matka, letěla bych samozřejmě s ním, voucher pro něj koupím vlastní.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru