Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v rakouském Kaprunu: krásný alpský hotel s výhledy na hory, ultra all inclusive, neomezený wellness

5,0 / 5 Hotel Victoria Kaprun Alpy - Rakousko (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří

Dobrý den máte volný pokoj v lednu od 28–31 na tři noco 2+1 dítě 15 let a dá se u vás na hotelu koupit skipas děkuji a celkovou cenu a parkovaní máte garaže nebo ne.

Hotel Victoria Kaprun

Dear Jiri,
thanks for your message. I´m sorry, but we only have this deal till mid of december available.

Best,
Chris
Toffery.com

Aneta Hanušová

Dobry den, je mozny tento hotel v terminu 3.12.-5.12 s all inclusive a neomezenym welness? Shanime pouze na tento termin a nevim kde zjistim, zda je termin skutecne volny? Dekuji moc

Slevomat.cz

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš dotaz. Zistoť si to môžete tak, že keď si kliknete na ponuku, tak trocha nižšie máte tlačítko termín. Otvorí sa Vám kalendár a následne v kalendári uvidíte ponuku termínov. Konkrétne je termín 3.12–5.12 voľný. :-)

Massi Keshavarz

Hi,
We are 2 and would like to be there for 3 nights. Would it be possible wirh these conditions (ultra all inkl, wellness) and how much it would be?
Thank you

Slevomat.cz

Hello, Massi, of course there should be no problem, you choose the number of persons, then your chosen date, using the online reservation. As stated in the price offer is unlimited access to the 300 m2 wellness area, indoor pool (07:00–20:00), Finnish and herbal sauna, steam bath and infrared cabin (16:00–20:00). The price will then be calculated automatically for you. Have a nice day, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru