Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kadeřnický střih s možností melíru, ombré nebo balayage či brazilský keratin

4,5 / 5 Hair salon Praha - Žižkov  (mapa) 101 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Dobrý den, ráda bych objednala voucher. Uvádíte platnost do 31. 1. 2022. Nicméně termíny lze zvolit maximálně do 2 týdnů dopředu, a ty jsou již obsazené. Nabídka ale vyprší za cca 3 hodiny. Jak mám tedy postupovat? Děkuji. Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :)
počet volných termínů klesal právě vzhledem ke konci současné akce. Nicméně můžete si nastavit upozornění na nové nabídky podniku/prodejce, a tak vám už žádná další akce neuteče.
Pěkný den :)

Nikol

Dobry den, chtela bys si zakoupit voucher na ombre. Avsak buud v Praze jen 19, 20 a mozna 22.12. Meli byste jeden z těchto termínu volných? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikol Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Kveta Tekin

Dobry den, chtela bych si koupit voucher na brazilsky keratin, vidim vsak, ze nezahrnuje strih vlasu. Mela bych si zakoupit kupony dva? Jeden na strih a druhy na keratin? Nebo kolik bych doplacela na miste za strih? Mam dlouhe vlasy a chtela bych sestrihnout konecky a stupnovity strih kolem obliceje s dlouho ofinou alias patkou. Dekuji. Kveta

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, v tomto případě můžete zakoupit 2 vouchery a to Brazilský keratin a Střih. Zde máte voucher na Střih za 389Kč, pokud byste si přála doplatit stříhání přímo u provozovatele jednalo by se cca o 600 Kč. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru