Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90 Kč za 100% čerstvé džusy a smoothies v NUDE Fresh & Juicy v hodnotě 200 Kč. Lahodná a zdravá sleva 55 %!

4,6 / 5 NUDE Juice and Smoothie (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 3 868 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Renata

Dobrý den, mám zakoupenou tuto akci z minula, také tam měl být bonus 10 % za každou objednávku, ale žádný bonus se mi při nákupu v paláci Flora nepřičetl. To se o něj musím speciálně hlásit, nebo jak to funguje?

Kaja

„Při každém nákupu dostane zákazník zpětný bonus 10% kreditu na kartu“, Chápu to tedy správně, že transakce nákup jednoho nápoje a při nákupu nápoje dostanu zpět 10% jeho hodnoty? Děkuji

A

Dáte Koupit, pak Pokračovat a tam je to hned napsané asi na čtvrtém řádku – je tam odkaz „Uplatnit kredity“…

Martina

jak vyuziji k platbe kredity? koukala jsem do rubriky „jak to funguje“, kde je otazka sice zodpovezena, ale pri rekapitulaci platby zadnou zelenou sipku nevidim :(

Vlasta

Když dáte na nabídce koupit, dostanete se na strínku, kde vyberete platbu a počet kusů. Zmáčknete pokračovat a na další stránce je zhruba v polovině textu béžový řádek „uplatnit kredity a získat větší slevu“ – nebo tak nějak :-) Musíte být přihlášena.

el greco

Měli jste omezit počet voucherů nebo prodloužit jejich platnost na rok. Když porovnáte počet nakoupených, dobou sezony a vytížeností sauny, tak budete mít dost naštvaných, co se „nevejdou“. Ale jinak cena opravdu dobrá.

el greco

Omlouvám se, mělo být do sauny.

Kris

Dobrý den, také bych se ráda zeptala jak v praxi probíhá nabití více voucherů najednou, prosím? Asi je to všem jasné, ale já moc nevím jak na to :( Děkuji

DAny

Ještě mě napadlo co když to zaplatím z kreditů co mám?ale nevím jak na to ještě sem to nikdy tak nedělala.Poradíte díky mooooc.

Slevomat

Přihlásíte se a budete nakupovat přihlášená. Poté se Vám v obrazovce „rekapitulace objednávky“ objeví tlačítko „Uplatnit kredity“ , kliknete na něj a kredity budou uplatněny :-)

Petr

Dobrý den,
na voucherech je uvedeno, že nemá být nikomu sdělováno jejich číslo. Vouchery jsem si koupil tři a podle instrukci jsem kontaktoval info@drinkfresh.cz, aby mi bylo možné vše nabít na jednu kartu.

Odpověděli, že chtěji napsat zpět čísla a hodnoty voucherů a kartu mi připraví. Je to standartní postup? Posílat čísla voucherů přes mail?

Předem děkuji za odpověď:)

Slevomat

Petře, nebojte. Je to náš obchodní partner, pro kterého jsou taktéž čísla voucherů důležitá. Nebojte se je tedy mu sdělit.

Kris

Dobrý den, také bych se ráda zeptala jak v praxi probíhá nabití více voucherů najednou, prosím? Asi je to všem jasné, ale já moc nevím jak na to :( Děkuji

Bublina

Dotaz
Když dám peníze převodem,ale až v pátek není to pozdě,když si ted o koktejly zažádám?Díky

Slevomat

Bublino, bylo by lepší zaplatit opravdu co nejdříve. Ale, budeme tedy platbu v pátek akceptovat, nezapomeňte zadat správný VS.

NUDE Fresh@Juicy

Děkujeme všem za zájem, těšíme se na Vás!
Čerstvé kokosy a melouny jsou již naloděny, jarní sezóna brzy startuje!

Kyselka

Pouze doba kamenná je starší jak já (je mi 89). Tak prosím odpověď po lopatě. Díky. Nikde jsem nenašel nápojový lístek džusů. Můžete mi prozradit kolik stojí jeden džus a kolik je objem? Prodává se také „v krabicích“ abych si ho mohl vzít domů?

Aaa
Slevomat

Většinou bývá v kelímcích s brčkem :-)

Anonym

průměrně nějak okolo té stovky 0.4l

Kyselka

Děkuji Aaa, děkuji Anonymu.
U Slevomatu odpověděl nějaký cucák, který se neumí ani podepsat. Mládenče, dělat si srandu ze straých lidí ukazuje ma tvoji ubohost. Prý se to dá ale léčit. Tak ti přeji úspěšnou léčbu. Uvědom si, že se může ptát tvůj otec. Aso by ti dal doma po tlamě. Co?

Miška

Ale ono se to opravdu prodává v kelímku s čepičkou, ze kterého čouhá brčko :o) neváhejte, kupte a zdravě si zamlsejte :o)

Miška

A navíc, je samozřejmě nejlepší to vybumbat hezky čerstvé, abyste do sebe vpravil co nejvíc těch vitamínků, určitě to není určeno ke skladování, právě proto, že je to fresh, tedy čerstvé :o)

Lucián

ale Slevomat je přezdívka správce Slevomatu, který odpovídá na vaše dotazy :-)..nikdo si z vás srandu nedělá :-)

Vlasta

Většina džusů 300 ml tam stojí 69,–, 400ml 79,–.

janna

Děkuji.:-) Koupila jsem si dva a už se těším,až ochutnám ty dobrůtky.

janna

Dobrý den,
nikde jsem nenašla ceník nápojů a jejich velikost,pouze ceník v e-shopu,jak je to s cenami a obsahem nápojů na Floře. Nemám s tímto žádné zkušenosti.Děkuji za odpověď.

Dvořka

Na každé stránce je v levo menu ke stažení ;) Taky sem si nevšimla okamžitě…

Slevomat

Děkujeme za pomoc s odpověďmi :-)

Hana Kučerová

Dobrý den, chci se zeptat, přišel mi ověřovací kód, zadala jsem ho, ale maily mi zatím nepřišly, tak se chci zeptat, zda mě máte v evidenci nebo zda je problém někde na mé straně, díky

Slevomat

Dobrý den, Hano. Žádnou objednávku zde nevidíme, musíte přepsat kód a kliknout na pokračovat a pak již pokračovat tak, jak Vás systém navede. Přejeme příjemné nakupování :-)

Lenka

super díky slevomate za tuhle nabídku :-) už minule jsem jí využila :-) kupuju hned 5× :-)

Slevomat

To jsme rádi, taky jsme si koupili :-)

Věra

Dobrý den,
jelikož to tu teprve poznávám ,chtěla bych se zeptat jestli jsou taky nějaké slevy někdy v Chomutově. Praha sice neni tak daleko ale jedu tam tak jednou do roka.Určitě bych slevomat ráda využila.

Slevomat

Časem chceme být všude, Věro :-) A zrovna u této akce byste ji stihla využít i když do Prahy jedete jednou do roka :-)

Jana

Dobrý den, zajímalo by mě, pokud si koupím třeba dva vouchery, dostanu dvě magnetické karty s kreditem 200,– Kč nebo jednu s kreditem 400,– Kč?

Zdeněk

Sakra lidi, přijde mi že se podívat n název slevy a pak se ptáta jak blbci…vše potřebné je napsané v popisu!
„Pokud si zakoupíte voucherů více a budete je chtít nabít na jednu kartu, je to pochopitelně možné. Tento požadavek však pošlete předem na info@drinkfresh.cz

Jirka

to se mi líbí

Spadl mi internet právě potom, co jsem opsala kod z mobilu a objednávku nemám ve svém nastavení…je nutno objednat znovu?

Slevomat

Určitě, tato objednávka není u nás evidována. Díky za pochopení :-)

Martina

Dobrý den,
je možné dobít kredit na kartu, kterou mám z minulé slevomatové akce?

Slevomat

Dobrý den Martino, ano, přesně tak, jak je napsáno:
„S dnešní nabídkou můžete dobíjet také již vydané magnetické karty, rovněž s požadavkem přes e-mail info@drinkfresh.cz. Při každém dalším nabití navíc dostanete jako bonus o 10 % kreditu více! Tento dárek pro zákazníky Slevomatu vám zůstane již napořád.“

Miška

Tak do toho jdu znovu, posledně jsem litovala, že jsem nekopila víc a teď si to můžu vynahradit, freshe máme rádi :o) Mňamiiiiii, díky za tuhle slevičku :o))

Jan

Dobrý den,
rád bych se zeptal.jestli je platnost kreditu nějak omezená.Například že ho musím vyčerpat do roka od nabití.....

Děkuji Vám

jana

v podmínkách je, že do 17.8. si musíte kredit vyměnit za kartu a tu pak musíte vyčerpat za rok.

Jan

Omlouvám se jsem slepej :-) Děkuji už jsem to taky našel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru