Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tři vstupy do nově otevřeného fitness centra Factory Pro! Špičkové vybavení a příjemné prostředí. Factory Pro opět v Praze.

4,2 / 5 Factory Pro Prague Praha - Smíchov  (mapa) 672 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Neubauerova

Dobry den, jak je to u vas s parkovanim? kde a pripadne za kolik? Dekuji Jana

veronika krausova

Chtěla jsem se zeptat když vám přijdu poradí mi někdo ze cvičením.Předem děkuji za odpověd

Tým Factory Pro

Dobrý den Veroniko, ano, poradí Vám osobní trenéři. Pokud budete chtít, můžete si domluvit úvodní hodinu a pak se s trenérem domluvit na vašich cílech. Hodina tréninku se pohybuje mezi 400 – 500 Kč. Pěkný den.

Drey

Dobrý den,
je možné na jednu osobu koupit i více slevových voucherů?

Slevomat.cz

Dobrý den,


jak je uvedeno u akce „Maximální počet voucherů na osobu: 1“ Bohužel tedy není možné na osobu zakoupit více voucherů. 


Děkuji a přeji hezký den
ivushka

Dekuji za informaci.
Jste tedy zpet? Ve stejné budove? Na webovych strankach Holmes Place totiz zadna zminka o teto zmene neni.

Tým Factory Pro

Dobrý den,
jsme opravdu zpět. Fitness je ale zcela nový na novém místě. Ve stejném areálu, ale blíže k metru, v rámci nové administrativní budovy naproti Smíchovskému nádraží. HP nadále provozuje původní klub.

Dudková

Dobrý den, musím říct, že mě opravdu „vyrazilo dech“, že požadujete platbu za sprchu, s tím jsem se ještě nesetkala. Díky Petro, že jste to někde našla. Voucheru se to tedy netýká, tzn. že proti záloze 200,– Kč dostanu čip a až ho vrátím, dostanu svých celých 200,– zpět? Smím si přinést vlastní pití nebo si ho musím koupit u Vás?
Děkuji
 Děkuji

Tým Factory Pro

Dobrý den,
záloha za kartu 200 Kč je vratná, tzn. dostanete ji po vrácení zpět. Pití si samozřejmě můžete přinést vlastní nebo koupit na baru dle Vaší volby.
Symbolický poplatek za sprchu je směřován k omezení plýtvání vodou některými jedinci, které pak nepřímo zasáhne v ceně všechny klienty. Zkuste si prosím připočíst 10Kč za sprchu při každé návštěvě k ceně měsíčního neomezeného členství 480Kč/měsíc. Věříme, že výsledná cena bude stále více než příznivá.
Voucher přes Slevomat má poplatek již zahrnut v ceně.

ivushka

Dobry den,
pred par lety jsem k vam chodila, ale pak jsem zjistila, ze se zmenil provozovatel (HP). A jestli ted ctu spravne, jste zpet. Vlastnim starou karticku s kreditem jak k vam, ale take karticku s kreditem k provozovateli HP. Nejak se v tom nevyznam, muzete mi to objasnit?
 Dekuji

Tým Factory Pro

Dobrý den,
původní kluby Factory Pro odkoupil v roce 2007 nový provozovatel (HP). U něj je tak třeba uplatnit kredit z Vaší původní karty.
Nyní přicházejí původní vlastníci a management Factory Pro s novým konceptem s cílem úspěšné navázat na tradici kvalitních služeb za příznivé ceny.

Bea

Dobry den
zaregistrovala jsem se po zakoupeni voucheru. Plati ze muzu prijit ted trikrat kdykoliv az do konce srpna, nebo je tam nejake omezeni?
 Dekuji

Tým Factory Pro

Dobrý den, po on-line registraci můžete přijít třikrát kdykoli do konce srpna bez jakýchkoli omezení. Při první návštěvě si s sebou prosím vezměte potvrzovací email, který jste o nás dostala. Děkujeme.

Petra Trtilkova

Dobry den, precetla jsem si, ze se za sprchy plati a ze kredit je na cipove karte, jak je to s temi 3 vstupy, musim taky vllozit min. castku coz je pokud se nepletu 200Kc, abych se po techto 3 vstupech osprchovala? Pokud ano, co se stane pokud ji nevycerpam. Predem dekuji.

Tým Factory Pro

Dobrý den paní Trtilková, při této speciální nabídce jsou sprchy v ceně 3 vstupů. Tak je to i u standardního jedorázového vstupu za 200 Kč. Proto si kredit na svou kartu můžete vložit například na nápoje nebo výborné doplňky stravy od společnosti Nutrend.

Tomáš Pazdera

Dobrý den, cvičit chodíme čtyřčlená skupina je možné, abych koupil 4 vouchery a byl tak jeden voucher na osobu a tři vstupy? Pořádně právě nerozumím tomu, že lze maximálně jeden voucher na osobu. Je to tedy tak jak to je napsané na osobu anebo je to nákup na jeden účet?

Tým Factory Pro

Dobrý den pane Pazdero, koupit 4 vouchery můžete, ale každý z Vaší čtyř členné skupiny se bude muset na http://slevomat.factorypro.cz/ zaregistrovat sám svým jménem a emailovou adresou, abyste se již nemusel registrací zabývat na naší recepci. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru