Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená kousek od Václavského náměstí: snídaně a procházky starou Prahou

4,5 / 5 Hotel Ibis Praha Wenceslas Square Praha (mapa) 119 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné přijet na ubytování již kolem 10hodiny a případně si u Vás nechat kufry a ubytovat se až odpoledne ?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, check-in je od: 15:00 – 20:00, v případě individuální poptávky týkající se ubytování dříve či odložení kufrů před check-inem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu: mirka.alexandr@accor.com či tel. +420 731 630 0­86. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdybych koupila pobyt s termínem a v ten daný den bychom zjistili, že máme covid, jestli se dá termín přesunout, nebo je tam 100%storno.
děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, doufejme, že tato situace nenastal, každopádně pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den, Tomáš :)

Veronika Sivková

Dobrý den stačí čestné prohlášení nebo musím mít negativní test?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, je potřebné prokázat svoji bezinfekčnost. Bezinfekčnost tedy prokážete jedním z těchto způsobů: doložíte negativní test provedený na oficiálním odběrovém místě.
Může to být PCR test nebo antigenní. PCR test platí 7 dní, antigenní 72 hodin.
Doložíte certifikát o očkování.
Očkování musí být ukončené, tzn. od druhé dávky musí uběhnout minimálně 14 dní. Teprve poté jste považováni za chráněné.
Doložíte certifikát o prodělání onemocnění covid-19.
Od prvního pozitivního testu nesmí uplynout více než 180 dní. Poté musíte doložit buď negativní test, nebo certifikát o očkování. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Michaela Beranová

Dobrý den. Mohu se zeptat, jak je to s parkováním? V sekci příplatky se píše, že je parkování zdarma a pak v popisu k hotelu je napsáno, že je parkování za příplatek. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, zde je při zakoupení voucheru parkování zdarma. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

věra kadlčíková

Dobrý den, je možný pobyt 2 dospělí + dítě 9 let? za jaký příplatek? v nabídce se nenabízí

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, tuto informaci jsme ověřili přímo u hotelu a dítě do 12 let je na posteli s rodiči zdarma, či v případě žádosti o třílůžkový pokoj, je potřebné kontaktovat recepci a po domluvě s recepcí, byste poté zadali do Poznámek při tvoření objednávky, že žádáte o dvojlůžkový pokoj s přistýlkou a napíšete věk dítěte. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru