Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

106 Kč za zkušební lekci výtvarných kurzů dle vašeho výběru. Malování a kresba pro začátečníky i pokročilé se slevou 64%.

Joy & Art Plzeň  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Joy Art

Doporučujeme alespoň od 15 let.

Martin

Jaky minimalni vek ucastniku doporucujete?

Joy Art

Dobrý den, akce slevomatu se vztahuje, jak je v názvu uvedeno, na kurzy malování a kresby pro začátečníky i pokročilé. Pokud máte zájem o jednotlivou hodinu „Pátečního relaxu“, je možné se ho zúčastnit – témata každého pátečního tvoření jsou zveřejňovány na stránkách http://www.joyart.cz/kreativni-kurzy/index.php .
Všem tvořivým přejeme krásný víkend s dobrými nápady a těšíme se na vás

Gába

Dobrý den, můžu si vybrat i hodinu pátečního relaxu a v ní se věnovat smaltování? Děkuji

Joy Art

to patrně máte na mysli individuální kurzy, které ale kalkulujeme podle speciálníhoo přání zákazníka, a na takové se tyto vouchery nevztahují . Krásný den všem

Štěpka

No,to je blbý,taky jsem myslela,že je ta ukázková hodina extra-chtěla jsem na ni jít s dcerou a pak se na kurz přihlásit sama :-(((((

Joy Art

Ukázkové hodiny probíhají ve standartních hodinách – proto jsou ukázkové :) vždy po domluvě – je nutné se přihlásit ,…ovšem v případě, že by se sešel dostatek zájemců na 1 termín (rozhodnutí padne podle počtu prodaných voucherů ), je možné udělat ukázkovou hodinu extra. Těšíme na všechny nové zapálené tvořivé lidi.

Markéta

Dobrý den, měla bych zájem o ukázkovou hodinu, ale kdy se tyto hodiny konají? Je to po domluvě, nebo v rámci standardních kurzů? Děkuji za upřesnění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru