Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svěží 5chodové menu s kachní roládou, kuřecím supreme nebo lososem podávané ve 4* hotelu

4,8 / 5 Orea Congress Hotel Brno - restaurace Brno  (mapa) 100 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vendula

Dobrý den. Voucher je pouze do konce dubna. Je možné prodloužit voucher pokud bude nepříznivá situace? Konkrétně zákaz vstupu neočkovaným nebo nehrazení testu neočkovaným?

Orea Congress Hotel Brno - restaurace

Dobry den, platnosti voucheru jsou momentalne do konce dubna. Pokud by byla neprizniva situace a restrikce vuci restauracim nebo omezeni hostu, tak platnosti voucheru prodluzujeme. Klienti dostavaji informaci automaticky od Slevomatu, jakmile se rozhodne o prodlouzeni platnosti. Doufame ale, ze tentokrate nebudou tak prisne restrikce jako v uplynulych 2 letech. Team OREA Congress hotelu Brno se tesi na Vasi navstevu

Gabriel Irša

Dobrý den, je možnost degustační menu mírně upravit? Ptám se konkrétně kvůli drceným pistáciím, protože jsem alergický. :) Děkuji za odpověď.

Orea Congress Hotel Brno - restaurace

Dobrý den,
pokud budeme vědět o Vaší rezervaci a požadavku 72h předem, tak určitě ano. Až budete dělat rezervaci přes webové stránky Slevomatu, prosím do poznámek uveďte Váš požadavek.

S pozdravem
Oto Kubík
Event Executive

Kristýna Vychodilová

Dobrý den mohu si u vás rezervovat stůl pro dva na 2.11.? Od 18 hodin?:) Také se zeptám jak je to s testy musíme mít k vám test nebo se lze otestovat přímo u vás?:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, jak je uvedeno v nabídce v sekci Jak uplatnit, Rezervace: Proveďte alespoň 48 hodin předem přes rezervační formulář, kde si vyberete datum a čas příchodu http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1849168. Zde přikládám naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru