Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

129 Kč za jednu lekci plavání pro kojence, batolata, předškoláky a školáky s instruktorem. Příjemně vyhřátá voda a ještě příjemnější sleva 41 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den,

dceři jsou 2 roky, ale už od 20-ti měsíců nenosí plenky. Musí je mít na plavání?

Martina Pešková

Dobrý den,

pokud si dcera již sama říká,tak nemusíte tyto plavky nosit – můžete jakékoliv jiné plavečky.

Eliška

Dobrý den, koupila jsem s dva poukazy a teď se dívám po plavečkách. Je možné v kurzu použít tyto: http://www.kidsfashion.cz/plaveme_s_detma/kojenecke_detske_plavky_/kojenecke_plavky_happy_nappy_splash_about_ Na nich mě zaráží, že propouští moč – jsou takové plavky u vás dovoleny? A chápu to dobře, když já si koupím dva poukazy a manžel dva poukazy pro to samé mimiko, že je všechny můžeme vychodit v Židenicích? Dě­kuji

Pešková

Dobrý den,
plavečky,které jste si našla na internetu prodáváme na bazénech i u nás a dokonce je máme levnější:)Tyto plavkové kalhotky max. vyhovují,protože v komb. s plovací plínou nepropustí nic:)Takže našla jste to pravé.Jinak pokud si koupíte kupony na jedno dítě , určitě je to možné,ale jedná se buďto o 4× zkušební lekci na kterou se musíte na ten konkrétní bazén tel. objednat a nebo jde to i tak,že 2 kupony použijete v rámci celého kurzu 10-ti lekcí,kdy 8 platíte a použijete 2 kupony a v tomto případě jste zapsáni do kurzu stab. a nemusíte si volat – dostanete Váš čas a v ten chodíte plavat každý týden – v případě nemoci,nebo nepřítomnosti v Brně se musíte 1 den předem omluvit a potom je tato lekce nahraditelná (opět tel. na kterémkoliv z našich bazénů) a nemusíte mít zaplacený další kurz!Plaveme na všech bazénech do konce června a potom opět od září.
Martina Pešková

Markéta

Dobrý den, nenašla jsem žádné omezení co se týče počtu voucherů. Znamená to tedy, že si jich můžu koupit třeba 10 a absolvovat s nimi celý kurz? Děkuji.

Martina Pešková

Dobrý den paní Markéto,
bohužel zde nejde koupit na jedno dítě více jak 2 kupony – pokud budete chtít zakoupit celý kurz,lze poté oba dva kupony odečíst z ceny a doplatit zbývajících 8 lekcí.V pří­padě,že budete chtít koupit lekcí více,tak musíte na někoho jiného vždy po 2ks ale nebudu Vás moci zapsat na jeden kurz na všechny bazény – pouze Vám za tuto cenu mohu nabídnout bazén v Jundrově a zde tedy můžete uplatnit klidně celých 10 kuponu na jeden kurz.

Martina Pešková

Ještě jsem Vám nenapsala,že v Jundrově momentálně plaveme pátky dopoledne a od konce března připravujeme i pondělky 14:00 – 16:00hod již nyní se mohou zájemci přihlašovat

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru