Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt na Šumavě: polopenze, výlety, sleva na zapůjčení kol či běžek

4,4 / 5 Chata Prášily Šumava (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Fojtášek Zbyněk

Dobry den,v dnesni dobe covidove se pri nabidce na pobyt vetsinou kladou podminky.Vstup jen pro ockovane ci s platnxm potvrzenim o prodelani covidu.Jak moc prisne jsou v tomto ohledu u Vas.Restrikce se neustale meni a jen tezko lze odhadnou jak to bude vypadat po 1 ci 2 mesicich.Pred­bezne by nas bylo 5 osob z toho 2 neockovani,kteri pred rokem covid prodelali.
Dekuji za odpoved
Fojtasek Zb.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zbyňku, doporučím Vám, řídit se aktuálním nařízením vlády na https://www.mzcr.cz/. Děkuji za pochopení. S Přáním krásného dne, Karel

Bohuslava Suchánková

Dobrý den ,budete mít volný termín od 26.12.- 02.01.22 a mužeme sebou vzít psa ? Budeme 2+pes.Děkuji za odpověď Suchánková Ještě bych prosila cenu za ubytování +Plnou nebo polopenzy.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohuslavo :)
vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Po zvolení termínu navíc ihned uvidíte cenu za daný termín. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. :)
Pěkný den :)

jara vondrák

.....se společným sociálním zařízením pro zvolený počet osob …co to znamená?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaro, ubytování ve 2–4lůžkovém pokoji se společným sociálním zařízením pro zvolený počet osob znamená, že v rámci voucheru budete mít v ceně ubytování pro všechny osoby, jejichž počet při objednávce vyberete. A také pokud zakoupíte tuto variantu voucheru budete ubytování v pokoji se společným sociálním zařízením. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru