Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tradiční thajská masáž, nebo párová masáž v centru Prahy

4,5 / 5 Ruby Nails & Spa Praha - Nové Město  (mapa) 326 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lukáš

Dobrý den, máte prosím volný termín 17.12. v 18:00? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši :)
nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny, je kontaktovat přímo poskytovatele na tel. 776 603 726. Věřím, že spolu naleznete nějaký volný termín, který bude zapadat do Vašich plánů a možností. Pěkný den :)

Marika

Dobrý den, je nutné mit na masáže očkování ci nejaky test? Děkuji Marika

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariko :)
aktuální opatření, které stanovují možnosti prokázání se při vstupu do provozovny najdete zde (https://covid.gov.cz/opatreni/maloobchod-sluzby/specificka-narizeni-pro-sluzby-poskytujici-peci-o-telo). Pěkný den :)

Lenka

Dobrý den, ráda bych koupila pro své rodiče, tedy jak píšete, že je to pro dvě osoby a na 30 minut. Mohou jít na masáž společně?

Pak další dotaz – poukaz chci jako vánoční dárek, tudíž termíny na masáž by si rodiče objednali až po Vánocích, platnost poukazu je do konce února, budou po Vánocích na výběr volné termíny??

 Dík

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, jelikož se jedná o párovou masáž, tak ano, mohou jít na masáž společně. Je tomu jak píšete, voucher platí do 28.2.2022. Bohužel ohledně volných termínů a rezervací se prosím obraťte přímo na provozovatele na tel. 776 603 726. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru