Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základy anglické gramatiky pro 1 i 2 studenty: 6 hodin videolekcí s Bronislavem Sobotkou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dagmar Majercakova

Dobrý den. Chtěla bych kurz zakoupit jako dárek k Vánocům pro syna. Šlo by přístupové údaje zaslat až po Štědrém dni,aby to bylo překvapení? Děkuji Majerčakova

Bronislav Sobotka

Hello Dagmar! Moc vás zdravím! Věřím, že to nebude problém – až budete po zakoupení kurzu psát (dle instrukcí) email na info@brona.cz, tak jenom napište, že zatím nechcete kurz spustit a že se ozvete až budete chtít aby kurz přišel a my ho pak pošleme. Bohužel neumím v systému nastavit aby se sám poslal třeba 24.12 v 22:00, ale pokud napíšete třeba 25.12, že teď, tak jenom co s k tomu Anička (která to má na starosti) dostane, tak ho synovi zpřístupní :)

Piti Pa

Dobrý den, je kurz vhodný pro děti?

Bronislav Sobotka

Hello! Moc vás zdravím a moc děkuji za otázku! Asi hodně záleží jak staré děti. Není dle mého vhodný pro první stupeň či mladší. Tedy, ne pro většinu dětí – myslím, že je to pro ně málo „akční“ a je těžší pro ně udržet pozornost. Primárně je kurz koncipován pro lidi 15+ (tedy, střední škola a výše), ale píší mi často rodiče dětí kolem 12 let, že se jejich dětem kurz líbí, ale netroufám si trvdit, že to tak bude u každého. Moc se omlouvám, že nemám lepší odpověď a přeji báječný den! Broňa

Kamila

Uvítala bych verzi kurzu pro věčné začátečníky nebo pro ty, kteří teoreticky gramatiku ovládají, ale v přirozené konverzaci nedají dohromady kloudnou větu nebo souvětí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo, tato nabídka je vhodná také pro začátečníky :) Sama jsem se na několik videí od Bronislava Sobotky dívala, když jsem si anglickou gramatikou či slovní zásobou nebyla jistá a myslím si, že podává informace stručně, jasně a že mi jeho lekce pomohly :) U této nabídky je v ceně i online podpora, kdy se můžete Bronislava zeptat na vše, co je nejasné. Přeji pěkný den, Katka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru